Vīrietis izglāba suni, kurš turēja zobos maisiņu. Viņš gandrīz apraudājās, kad ieskatījās tajā!

Tajā dienā Pols Skinners bija velosipēdu izbraucienā kopā ar saviem draugiem. Burtiski ar sānu redzi vīrietis pamanīja, ka grāvmalā kaut kas kustas.

Tas piesaistīja viņa uzmanību un, paldies dievam, viņš nolēma apmierināt savu ziņkārību… Kad misters Skinners piebrauca tuvāk, tad atrada suni – kokerspanielu. Dzīvnieks sargāja maisiņu, kura saturs vīrietim lika sarauties…

Celofāna maisiņā atradās 4 nedzīvi kucēni. Pirmajā acu uzmetienā bija redzams, ka tiem nav vairāk kā 12 stundas kopš dzimšanas. Pols Skinners un viņa draugi nekavējoties izsauca policiju.

Pateicoties Pola Skinnera un viņa draugu līdzcietībai, pašlaik suns saņem vajadzīgo aprūpi patversmē. To nosauca par Karlu. Šķiet, ka Karla daudz cietusi no saviem iepriekšējiem saimniekiem: viņi izsvieduši to ārā kopā ar kucēniem. Kuce nepameta savus mazuļus, lai gan iespējams apzinājās, ka tie nav dzīvi.

Es ļoti ceru, ka kādreiz cilvēki sapratīs, ka dzīvnieki arī jūt sāpes un skumjas. Bet šobrīd es nevaru valdīt asaras šī nelaimīgā dzīvnieka dēļ.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru