Kariņš aicina Saeimu rīt lemt par Vitenberga apstiprināšanu ekonomikas ministra amatā

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš trešdien, 1.aprīlī, ir nosūtījis Saeimas priekšsēdētājai Inārai Mūrniecei vēstuli ar aicinājumu Saeimai lemt par uzticības izteikšanu ekonomikas ministram Jānim Vitenbergam.

“Ārkārtējās situācijas laikā valdībai ir jāstrādā pilnā sastāvā, it īpaši apzinoties, ka koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatību ierobežojošie pasākumi rada nepieciešamību operatīvi izstrādāt un ieviest atbalsta pasākumus uzņēmējdarbībai, kā arī strādāt pie ekonomikas atveseļošanās plāna. Apspriežot Vitenberga kunga kandidatūru ar valdību veidojošo politisko partiju pārstāvjiem, neesmu saņēmis nevienu iebildumu,” pauda K. Kariņš.

K. Kariņš ir lūdzis Saeimu par Jāņa Vitenberga apstiprināšanu ministra amatā lemt jau tuvākajā sēdē, tas ir, ceturtdien, 2.aprīlī.

Jāni Vitenbergu ekonomikas ministra amatam virza Saeimas KPV LV frakcija. Pašlaik J. Vitenbergs ir Saeimas deputāts, Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētājs, Saeimas Nacionālās drošības komisijas loceklis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru