STARP ŠĪM SIEVIETĒM IR PASLĒPIES SPOKS. Vai jūs to varat ieraudzīt?

Kad runa ir par kaut ko neparastu, tad visi cilvēki, kā likums, iedalās divās kategorijās: vieni automātiski noliedz brīnumu eksistenci, cenšoties visam atrast racionālu izskaidrojumu, citi ar entuziasmu sāk ticēt pat visneticamākajiem izdomājumiem. Un, kā ir ar jums?

Ko jūs domājat, piemēram, par šo seno fotogrāfiju, kas tika uztaisīta vēl ilgi pirms Photoshop un citu grafisko redaktoru parādīšanās? Kā jūs izskaidrosiet dīvainās lietas uz fotogrāfijām, kā piemēram, šo? Ieskatieties uz to, ko jūs redzat.

LASI VĒL: Tētis paņēma nomirušās draudzenes meitiņu un atveda pie mums mājās. Mums viņa uzreiz neiepatikās

Šī melnbaltā sieviešu grupas fotogrāfija tika uztaisīta ap 1900. gadu Belfāstā, Ziemeļīrijā. Fotogrāfijā redzamas 15 aušanas fabrikas darbinieces, kas ģērbušās speciālās formās. Liekas, pilnīgi parasta fotogrāfija.

Bet daži uzskata, ka starp šīm sievietēm ir visīstākais spoks. Paskatieties uzmanīgi uz malējo sievieti no labās puses otrajā rindā no apakšas.

Vai jūs redzat roku uz viņas pleca? Tā roka nepieder viņai blakus stāvošajām sievietēm, jo rokas ir sakrustotas uz krūtīm.. Tad, kam gan pieder tā roka? Izanalizējot fotogrāfiju eksperti pārliecinājās, ka nav atrodamas fotošopa pēdas…

Diezgan baisi, vai ne? Lai ko jūs arī nedomātu par spokiem un citām pārdabiskajām parādībām, šī fotogrāfija ir ĻOTI dīvaina…

Avots: dictat.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru