Šos noteikumus ir jāzina katrai sievietei, kura vēlās notievēt! Lasi pati un iesaki draudzenēm!

1.Lietojiet uzturā kalciju, jo tas spēj savienot kopā taukus un veiksmīgi izvadīt tos no organisma, turklāt ķermenis no jauni uzņemtā ēdiena vairs neuzkrās liekos taukus. Kalcijs var lieliski palīdzēt daudz efektīvāk izmantot enerģiju no tauku nogulsnēm. Pat tad, ja ievērosiet pilnvērtīgu uzturu, kalcija trūkums organismā nepalīdzēs izvadīt no tā liekos taukus. Kalcija dienas norma ir aptuveni 1000 mg. Vislabāk kalciju var iegūt tieši no piena produktiem. Katru dienu apēdiet bļodiņu ar biezpienu (150 g), kā arī divas glāzes kefīra vai piena.

2. Nevar vienā ēdienreizē apēst vienu porciju un uzreiz pēc tam arī otru, jo tādā veidā tiek nevajadzīgi izstiepts kuņģis.

Pārējos ieteikumus lasi nākošajā lapā 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ilze</cite>

    Iegūsti kārdinošas ķermeņa aprises jau līdz pavasarim!
    Chocolate Slim ir dabisks notievēšanas un svara regulēšanas komplekss, kurš dara brīnumus ar ķermeni. Pilnībā izgatavots no dabīgām izejvielām, ātri un bez nepatīkamām blaknēm samazina lieko svaru, cīnās ar celulītu, atbrīvo ādu no izsitumiem un pinnēm.
    Klīniskie izmēģinājumi pierādījuši, ka vidēji mēneša laikā Chocolate Slim lietošana dod acīmredzamu un jūtamu efektu. Jau vairāk kā 7000 sieviešu padarījušas savu dzīvi un ikdienu laimīgāku ar šo produktu. Svara zaudēšana nekad agrāk nav bijusi tik viegla un patīkama! https://goo.gl/zgIdCP

Pievienot komentāru