Šos noteikumus ir jāzina katrai sievietei, kura vēlās notievēt! Lasi pati un iesaki draudzenēm!

3. Uzturā lietojiet vairāk dārzeņu. Izrādās, ka daži dārzeņi ir daudz veselīgāki par citiem un tie veicina tauku dedzināšanu. Ja pie pusdienu vai vakariņu galda uzturā lietosiet šos dārzeņus, notievēt būs daudz vieglāk un ātrāk. Par visiedarbīgāko tievēšanas līdzekli dārzeņu vidū dietologi sauc kāpostus. Tie paātrina vielmaiņu, jo to sastāvā ir daudz ļoti noderīgu un veselīgu vielu, kas arī spēj attīrīt organismu no toksīniem.

4. Dzeriet ūdeni! Glāze no rīta tukšā dūšā, kā arī visas dienas garumā ir jāizdzer apmēram 1,5 – 2 litri. UZMANĪBU! Aukstu ūdeni nav ieteicams dzert, jo tas var izraisīt pūšanas procesus organismā.

5. Brokastis ir obligāta ēdienreize! No rīta brokastīm nav jābūt smagām, tādēļ ļoti labi derēs auzu pārslu putra. Putras jāēd ar svaigiem un žāvētiem augļiem, kā arī riekstiem. Nav ieteicams no paša rīta kuņģi pārbāzt ar maizītēm, cīsiņiem vai gaļu.

6. Ēst pēc plkst. 18.00 ir atļauts, taču neēdiet 2 – 3 stundas pirms došanās gulēt.

7. Ļoti veselīgas ir vistu vai paipalu olas, jo tajās ir ļoti daudz olbaltumvielu un veselīgo elementu. Vislabāk olbaltumvielas uzsūcas no mīksti vārītām olām.

8. Obligāti uzturā jālieto augu olbaltumvielas: pupiņas, zirņi, pākšaugi un rieksti.

9. Ziemas mēnešos tauki tieši ir jāuzņem uzturā, nevis jāizvairās no tiem. Tauki sniedz mums izturību, darba spējas, kā arī skaistus nagus, matus un tvirtas krūtis. Salātus noteikti taisiet kopā ar augu eļļām, nebaidoties par to, ka tajās ir kalorijas. Visveselīgākā ir linsēklu eļļa, sinepes, kaņepju sviests, sezamu, ciedru, kukurūzas, sojas, olīvu un augu eļļa (nerafinēta).

10. Pirms došanās gulēt, ļoti veselīgi ir izdzert glāzi kefīra, paniņas vai rūgušpienu. Piena produkti attīra organismu no pūšanas procesiem, kā arī uzlabo kuņģa un zarnu trakta darbību, kas var labvēlīgi ietekmēt visa organisma darba spējas, palīdzot tam arī notievēt.

Dalieties arī ar savām draudzenēm!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ilze</cite>

    Iegūsti kārdinošas ķermeņa aprises jau līdz pavasarim!
    Chocolate Slim ir dabisks notievēšanas un svara regulēšanas komplekss, kurš dara brīnumus ar ķermeni. Pilnībā izgatavots no dabīgām izejvielām, ātri un bez nepatīkamām blaknēm samazina lieko svaru, cīnās ar celulītu, atbrīvo ādu no izsitumiem un pinnēm.
    Klīniskie izmēģinājumi pierādījuši, ka vidēji mēneša laikā Chocolate Slim lietošana dod acīmredzamu un jūtamu efektu. Jau vairāk kā 7000 sieviešu padarījušas savu dzīvi un ikdienu laimīgāku ar šo produktu. Svara zaudēšana nekad agrāk nav bijusi tik viegla un patīkama! https://goo.gl/zgIdCP

Pievienot komentāru