Šo mīlētāju aizkustinošais stāsts liks jums noticēt brīnumam!

Apsveiciet Todu Krīgu un Amandu Dīzenu! Šie abi sagaidīja pasaulē savu pirmdzimto. Bet pēc tam, kā jūs uzzināsiet, kam nācās iziet cauri šim pāri, lai tas beidzot varētu notikt, jūs sapratīsiet, cik ļoti īpaša viņiem ir šī diena.

LASI VĒL: Pāris gribēja iepazīties ar viņu bērna bioloģisko māti. Kad puisis atvēra durvis un viņu ieraudzīja, viņš bija ļoti pārsteigts!

Amanda strādāja Kalifornijas rehabilitācijas centrā priekš paralizētiem cilvēkiem, kad 2015. gada oktobrī iepazinās ar Todu. Puisis bija šī centra pacients. Iepriekš viņš bija motobraucējs un šī aizraušanās ar viņu izspēlēja ļaunu joku – jaunietis iekļuva avārijā, kā rezultātā viņš uz visu mūžu palika ratiņkrēslā.

Pie pirmās tikšanās abi saprata, ka eksistē mīlestība no pirmā acu skatiena. Jau pēc pāris mēnešiem Tods un Amanda sāka dzīvot kopā. Drīz vien iemīlējušais pāris sāka sapņot par mazuli, bet šajā aspektā arī slēpās problēma. Izrādījās, ka ārsti vienbalsīgi apgalvoja, ka sakarā ar traumām, ir ļoti liela iespējamība, ka puisis tā arī nevarēs kļūt par tēvu. Bet ko jūs domājat? Jūs vēl neticat, ka brīnumi notiek? Paskatieties tikai uz šo foto! Abi smaida. Un Amanda ir 14. grūtniecības nedēļā.

Zemāk esošajā fotogrāfijā jaunieši staro aiz laimes, kad uzzināja, ka viņiem gaidāms puisēns.

Šo mīlētāju stāts kārtējo reizi pierāda, ka, pat ja visa pasaule ir pret jums, atcerieties, ka nekas nav neiespējams. Brīnumi notiek. Galvenais ticēt savam sapnim. Šiem abiem tas piepildījās.

2017. gada 5. augustā pasaulē nāca puisēns vārdā Everets Džeisons Krīgs. Tikai paskatieties, cik viņi ir laimīgi!

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru