Sliktas pazīmes: kad un kāpēc nedrīkst skatīties pa logu

Tāpat ļoti liela  loma ir stikla kvalitāte. Ja stikls ir saplēsts, tad negatīvais efekts lielā mērā palielinās sakarā ar pazeminātu telpas enerģētiku. Austrumu filozofija pat runā par to, ka saplēsti logi padara cilvēku dzīvi nelaimīgu un neveiksmēm pilnu.

Kāpēc zīmes piepildās

Daudzi novērojumi var jums sagādāt daudz nepatikšanu, jo tie saistīti ar slimībām vai neveiksmes. Spilgts sliktas pazīmes piemērs  — tas ir baltai sikspārnis, ko redzējāt sapnī, tas var norādīt uz jūsu nāvi. Protams, versijas un traktējumi vienam notikumam var būt vairāki, taču parasti patiesākās var gadīties tās sliktākās.

Jāatzīmē, ja jūs bijāt liecinieks kaut kam sliktam, vai kam, kas  jums norāda uz nepatikšanām, ļoti daudz noteiks jūsu noskaņojums. Parasti sliktās sekas gaida tos, kas ir māņticīgs. Reti kad nelaime ienāk mājā, kur dzīvo cilvēki, kas dzīvo tikai ar pozitīvām emocijām un ir brīvi no šādām negatīvām domām.

LASI VĒL: Vīrs uzstādīja nosacījumu: vai nu bērns, vai dzīvoklis. Bet es visu izdomāju pa savam

Zīmes un pazīmes labi strādāja senajā pasaulē, kad cilvēki uzticējās saviem novērojumiem un ieklausījās senču teiktajā, kas tika nodots  no paaudzes paaudzē. Toreiz cilvēki bija ļoti ievainojami, jo bija vairāk atkarīgi no cienījama un gudra cilvēka viedokļa. Tagad viss ir citādi, jo cilvēki ir iemācījušies paši būvēt savu pasauli un izvēlēties, kam ticēt: zinātnei, Dievam, zīmēm, vai saviem spēkiem. Tomēr sliktas zīmes vienmēr sekoja mums, atrodot sev jaunus upurus  nedrošos cilvēkos.

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru