Šie 10 ieradumi pārvērš tevi par nevīžu! Un runa nav tikai par taukainiem matiem!

Tikai ir tāda lieta, ka neakurāta tu vari likties arī ar tīriem matiem, zobiem, ķermeni un izmazgātā blūzē. Pastāv 10 mazas detaļas, kas var piespiest kādu saukt tevi par nevīžu, pat ja tavs apģērbs maksā desmitiem tūkstošu. Mēs tev pastāstīsim par šiem nodevīgiem sīkumiem.

LASI VĒL: Izskatās viņa uz visiem 100, bet, kad es ieraudzīju viņas dzīvokli, viss nokrita līdz nullei

Ne gluži balts.

Diemžēl, baltas drēbes nav praktiskas, un pēc dažām mazgāšanas reizēm, iegūst pelēcīgus vai dzeltenīgus toņus. Pat ja tas noticis ar tavu vismīļāko apģērba gabalu, nevajag to vilkt mugurā — tas ir briesmīgi. Tāpat briesmīgi izskatās sviedru traipi. Starp citu, nekad nemazgā baltas  drēbes un dvieļiem vai ar gultas veļu

Saburzīts apģērbs.

Īpaši tas attiecas uz biroju blūzēm un garām kleitām. Ja tev mugurā ir  saburzītas drēbes, tad visi tavi ilglaicīgi pūliņi ar frizūru, kosmētiku, garderobes izvēli, būs gluži veltīgi. Svarīgiem notikumiem izvēlies drēbes, kas neburzās.

Gumijas uz rokas.

Nav saprotams, no kurienes nākusi šī mode, bet vairums jaunu meiteņu un pat sieviešu, nēsā uz rokas populāro gumiju Invisibobble, kas vairāk atgādina vadu no vecā tālruņa. Viss būtu labi, bet stilisti apgalvo: uz rokas jānēsā vai nu pulksteni vai rokassprādzes. Īpaši, ja tu strādā birojā.

Nolupusi nagu laka.

Šeit var iztikt bez vārdiem. Tikai atceries vienu vienkāršu noteikumu: labāk nekādas lakas, nekā saplaisājusi laka, uzlikta pirms nedēļas. Tas pats attiecas arī uz nolauztiem nagiem, labāk īsi apgriezti, nekā viens vai divi aplauzti.

Pārāk garas bikses.

Garās bikses vizuāli pagarina kājas, bet agri vai vēlu, tu uz tām uzkāpsi, un protams visus putekļus garās bikses savāks. Nav patīkams skats, kad iet skaista sieviete un viņas bikšu gali ir noplukuši, netīri un caurumos…

Izbalējuši džinsi.

Melni un tumši zili džinsi ar laiku izbalē, un tiem vairs nav tik noturīga un ir piesātināta krāsa. Lai izvairītos no džinsu auduma izbalošanas, mazgā džinsus, izgriežot tos otrādi, un tikai aukstā ūdenī.

Pārāk daudz somu.

Ar maisiņiem, jo īpaši no brendu veikaliem, vispār, staigāt pa ielu ir sliktu toni. Grūti izskatīties glīti ar trim somām un vēl kādu tīkliņu zobos. Un lai tas ir kā pašsaprotams šopinga laikā, darbam vai pastaigai,  labāk izvēlēties ietilpīgu somu, kur var mierīgi ielikt mapi, datoru, un pat kosmētikai vieta paliks. Ja tā vēl  būs no dabīgās ādas — vienkārši super.

LASI VĒL5 vienkārši triki, kas palīdzēs iztīrīt traipus praktiski no visām virsmām

Mati un putekļi uz drēbēm.

Neaizmirsti pirms iziešanas no mājām, iztīrīt drēbes ar rullīti apģērba tīrīšanai. Īpaši tas attiecas uz tumšas krāsas rudens mētelī. Briesmīgi izskatās meitene, kurai uz drēbēm ir kaķa spalvas, mati, dažādi diegi un citi netīrumi.

Savēlies apģērbs.

Tā ir mūžīgā problēma. Diemžēl lielākā daļa drēbju agri vai vēlu saveļas. Ja uz tavā iecienītajā džempera parādījās šie ienaidnieki, tad vajadzētu no viņa atteikties. Ja nav iespējas nopirkt jaunu, tad ar skuvekļa palīdzību „jānoskuj” savēlumus.

Apavi nav atbilstoša izmēra.

Lai cik vilinoša arī nebūtu cena izpārdošanā, nekad nepērc apavus lielākus  vai mazākus nekā jums vajag pēc izmēra. To vienmēr pamanīs apkārtējie, bet arī sāpes kājās būs garantētas.

Neļaujiet šiem ieradumiem sabojāt jums dzīvi.

Avots: zacep.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru