Sliktas pazīmes: kad un kāpēc nedrīkst skatīties pa logu

Mūsu pasaulē sliktu zīmju ir ļoti daudz. Par tām jāzina katram, lai aizsargātu sevi un savus tuviniekus. Retais zina, ka var piesaukt nelaimi vienkārši paskatoties pa logu.

Pirmā zīme: nevar skatīties pa logu uz pilnu Mēnesi.

Lieta tāda, ka kopš pirmsākumiem gaišreģi un pareģotāji uzskatīja pilnmēness laiku par tumsas spēku pamošanos laiku. Pat ja jūs vienkārši guļat un jūs apspīd pilnmēness, jūs it kā atdodat savu enerģiju Mēnesim. Pilnā Mēness gaisma izsūc jūsu enerģijas krājumus, tāpēc nekādā gadījumā nedrīkst skatīties pa logu: tas pilda starpnieka lomu starp jums un pilnmēnesi. Aizklājiet logu ar bieziem aizkariem, lai jūs būtu pasargāti no ļaunuma. Saskaņā ar senām pazīmēm, ieraudzīts pa logu pilns Mēness atņem jums veiksmi  dažām dienām uz priekšu.

LASI VĒL: Jaunava – viena no sliktākajām Zodiaka zīmēm. Lūk kāpēc… Neapgāžami pierādījumi

Otrā pazīme: nevar skatīties pa logu uz bērēm un mirušo.

Tiek uzskatīts, ka tā, jūs varat piesaukt slimības vai pat nāvi, kādam no jūsu tuviniekiem. Izvairieties vērot bēru rituālu pa logu, lai neapdraudētu savu ģimeni. Interneta plašumos sastopas ļoti daudz nostāstu par to, ka ģimenes dzīvē rodas nopietnas problēma, tikai dēļ viena cilvēka neapdomības. Protams, maz kurš dzirdējis par šādu sliktu zīmi, bet reizēm viņa par sevi liek manīt.

Trešā pazīme: naktī nevar skatīties pa logu.

Pastāv tautas ticējums par to, ka velni laužas mājā naktīs. Sevišķi spēcīgi tie reaģē uz bērniem, kuri tā vietā, lai gulētu, skatās pa logu. Senatnē vecāki saviem bērniem stingri aizliedza skatīties naktī pa logu. Uzskatīja, ka ļaunie gari ienāk iekšā un paliek tur uz ļoti ilgu laiku, paņemot lietas, neļaujot gulēt un atnesot neveiksmes.

Daudzi speciālisti apgalvo, ka šīs pazīmes var pamatot ar mūsdienīgo versiju par tumšo enerģiju. Stikls — tas ir savdabīgs spogulis, kas rada atspīdumu. Līdz ar to mājā pārceļas velni, bet bēru skumjas atspoguļojas mājas  enerģētikā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru