Skorpions ir jāpārliecina, bet Vēzis – jāsamīļo: kā izlīgt pēc strīda ar dažādu Zodiaka zīmju vīriešiem

Visi cilvēki ir dažādi, un katram ir vajadzīga sava pieeja. Ja jūs esat sastrīdējusies ar partneri, tad necentieties apbērt viņu ar zvaniem un raudāt klausulē. Iespējams, jūs tikai pasliktināsiet savas attiecības ar viņu.

Astrologi apgalvo, ka ar dažādu Zodiaka zīmju pārstāvjiem ir jāizlīgst savādāk. Uzzināsim sīkāk par to.

Auns

Auns laikam ir tā Zodiaka zīme, kura apvainojas vismazāk, bet, ja jums ir izdevies ar viņu sastrīdēties, tad laikam esat noveduši viņu līdz baltkvēlei. Sīkas kļūdiņas Auni piedod samērā viegli, bet, lūk, lielas…Nepārdzīvojiet, pat tādiem spītniekiem var atrast pieeju. Atcerieties, ko visvairāk cilvēkos ciena jūsu mīļotais? Tieši tā, uzticamību. Lūk, ar to tad arī centieties “izsprukt”. Ļaujiet viņam saprast, ka jūs netaisaties viņu nodot. Lai viņš zina, ka var uz jums paļauties jebkurā dzīves situācijā.

Vērsis

Izlīgt mieru ar Vēršiem – tas ir īsts izaicinājums! Vērši ir konservatīvi, un jebkuras pārmaiņas sāpīgi izpaužas viņu dzīvē. Ja jūs esat pamanījušies krist viņu nežēlastībā, tad noskaņojieties ilgai izlīgšanai. Ja jums Vērsis ir dārgs, tad jums ir jābūt ļoti, ļoti piekāpīgiem. Centieties visu izdarīt ideāli. Ja reiz esat sabojājuši attiecības, tad, esiet tik laipni, un pacentieties tikt no tā strupceļa ārā. Ar noteikumu, protams, ka pie strīda esat vainīgi jūs.

Lasi vēl: Kaut kas tāds vēl nav bijis! Visprecīzākais horoskops 2017. gadam

Dvīņi

Strīds ar Dvīņiem arī nenes neko labu. Reizēm viņu dusmas var būt tik spēcīgas, ka otrā puse sāk domāt: “Varbūt ir pienācis laiks mums abiem šķirties? Turklāt viņš vispār nesper ne solīti pretim izlīgumam”. Nesteidzieties, ieskatieties kārtīgi šajā Zodiaka zīmē. Pamēģiniet sajust viņa noskaņojumu. Ja viņam nav noskaņojuma, nelieniet. Ja redzat, ka viņš iziet uz sarunu, tad centieties palēnām tikt vaļā no tā vēsuma, kas parādījies starp jums abiem. Galvenais šajā lietā ir  – nesteigties! Dvīņi nevar ciest, kad  viņiem kaut ko uzspiež.

Šķir nākošo lapu un lasi atlikušo zīmju raksturojumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru