Skorpions ir jāpārliecina, bet Vēzis – jāsamīļo: kā izlīgt pēc strīda ar dažādu Zodiaka zīmju vīriešiem

Vēzis

Vēžiem galvenais attiecībās ir partneru uzmanība. Turklāt viņi ļoti ilgi pierod pie cilvēkiem, un neiziet uz kontaktu uzreiz. Un iedomājieties, Vēzis pie jums pierod, bet jūs – babāc! – ņēmāt un ar viņiem sastrīdējāties. Visi jūsu pūliņu nogludināt attiecības ir kaķim zem astes. Nesteidzietes,  neiebiedējiet partneri. Lēnām, bet viņš atkusīs un atkal spēs jums uzticēties.

Lauva

Lauvas – tie ir vēl egoisti un narcisi un, ja jūsu starpā ir radies strīds, tas nozīmē, ka viņš ir izsvītrojis jūs no savas dzīves. Nē, ne uz visiem laikiem, bet, jums vajadzēs kārtīgi papūlēties, lai viņš atkal pievērstu jums savu karalisko skatu. Dosim mājienu: Lauvai ir svarīgi, lai viņa partneris pilnībā un visā visumā dalītu ar viņu viņa aizraušanos. Nu tad padomājiet, kas visvairāk patīk jūsu Lauvam.

Jaunava

Jaunavas ir pārākie perfekcionisti. Visam viņu dzīvē ir jābūt perfektam (vismaz no malas). Tāpēc Jaunavas visiem spēkiem cenšas izvairīties no strīdiem. Ja tomēr nesaskaņas ir radušās, tad tā ir jūsu vaina! Vismaz Jaunava domās tieši tā. Lai izlīgtu ar šo Zodiaka zīmi, turieties. Neizdariet spiedienu Jaunavai, koncentrējieties uz sevi. Jaunavas sirds izkusīs, ja viņa redzēs, ka jūs cenšaties izlabot savus trūkumus attiecību labad. Ļaujiet Jaunavai saprast, ka nekas tāds vairāk neatkārtosies.

Lasi vēl: Kaut kas tāds vēl nav bijis! Visprecīzākais horoskops 2017. gadam

Svari

Svariem ir jābūt plānam. Tajā skaitā arī izlīgšanas plānam. Lai nevajadzētu zīlēt, kā izlīgt ar Svariem, runājiet ar viņiem. Viņiem tas ļoti patīk. Varat pat sastādīt plānu, saskaņā ar kuru jūsu attiecības pēc strīda sasniegs kardināli citu līmeni. Svari to novērtēs. Turklāt, ja Svari redzēs, ka jūs esat gatavi izlīgt, viņi arī spers soli pretim. Jo pēc viņu uzskata, visam ir jābūt līdzsvarā.

Skorpions

Skorpioni aizsvilstas dēļ niekiem, bet nopietnas problēmas spēj radīt pat veselu vulkānu. Šeit ir svarīgi rīkoties pareizi. No sākuma sagaidiet, līdz vētra pierimusi. Ja no Skorpionu puses nav nekāda darbība, sāciet kustēties paši. Nesteidzoties un bez liekām emocijām paskaidrojiet savu pozīciju. Uzsveriet, ka attiecībās jūs sagaidiet sarpatni, mīlestību, saskaņu. Dzīves ceļā vienmēr radīsies problēmas. Jūsu kopīgais uzdevums ir izstrādāt stratēģiju, kas palīdzēs saglabāt un stiprināt jūsu attiecības.

Strēlnieks

Strēlnieks ir viena no miermīlīgākajām zīmēm. Viņš visu pagaidām piedod. Ja jūsu pārī gadījušās nesaskaņas, tad Strēlnieks klusējot savāks mantas un aizies. Nevarētu teikt, ka viņu nebūs iespējams atgūt. Bet vajadzēs papūlēties. Ja jūs patiešām šīs attiecības novērtējat, tad ļaujiet Strēlniekam saprast, ka jums tās ir dārgas. Pierādiet, ka esat jau pilnīgi cits cilvēks un vairāk nepieļaujiet ko tamlīdzīgu jūsu attiecībās. Garantiju nav, bet iespējams, ka Strēlnieks atgriezīsies.

Lasi vēl: Kaut kas tāds vēl nav bijis! Visprecīzākais horoskops 2017. gadam

Mežāzis

Mežāzis šajā ziņā ir līdzīgs Strēlniekam. Aizejot viņš sadedzina visus tiltu. Bet ar viņu ir daudz sarežģītāk salīgt mieru. Bezgalīga skriešana pakaļ Mežāzim nenesīs nekādu labumu. Jums vajag kardināli izmainīties. Izdariet tā, lai Mežāzis uzzinātu, ka jūsu dzīve arī bez viņa ir interesanta. Ka jums ir sava aizraušanās un intereses. Ka līdz ar viņa aiziešanu jūsu dzīve ir kļuvusi labāka. Ja Mežāzim vēl ir palikušas jūtas pret jums, viņš atgriezīsies.

Ūdensvīrs

Attiecības ar Ūdensvīru ir grūti atjaunot, bet tas ir iespējams. Tas jādara pakāpeniski un nesteidzoties. Iedomājieties, ka jums ir divi svaru kausi. No vienas puses – apvainojumi, no otras – pozitīvas emocijas. Dotajā brīdī aizvainojuma kauss ir smagāks. Lai atjaunotu attiecības ar Ūdensvīru, jums jāizdara tā, lai kauss ar pozitīvām emocijām būtu smagāks par to otru. Bet, kā jau jūs saprotat, aizvainojums nekur nepazudīs, un Ūdensvīrs par to atcerēsies.

Zivis

Zivis nevar ciet sekošanu un spiedienu. Ja jūsu attiecībās viss ir slikti, tad attālinieties. Atcerieties par savu aizraušanos, interesēm. Ļaujiet Zivīm pašām pilnu krūti uzelpot. Bet neaizmirstiet laiku pa laikam par sevi atgādināt. Taču dariet to rūpīgi, vairāk interesējieties par Zivju dzīvi. Turklāt ļaujiet saprast, ka jūsu dzīvē viss ir lieliski. Rūpes un attālinātība (paradokss!) sniegs rezultātus.

Bet, kā var izlīgt ar jūsu partneri? Vai strādā tas paņēmiens, kāds aprakstīts šajā horoskopā?

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru