Skaistuma horoskops: dažādu Zodiaka zīmju ārējā izskata īpatnības

Iespējams, ka daži no jums ir uzdevuši jautājumi, kā izskatītos Zodiaka zīmes, ja tās varētu personificēt?

Mēs esam sagatavojuši jums savdabīgu “profilus” ar raksturīgākajām ārējā izskata īpašībām un īpatnībām, kas parasti piemīt katrai no Zodiaka zīmēm.

Auns

Auna āriene var būt pietiekoši āķīga, ar spilgtām sejas līnijām un bieži vien tumšām uzacīm. Kaut arī seja viņiem dažreiz var būt pat nedaudz bērnišķīga, viņu skatiens paliek lipīgs. Tā kā šī zīme atrodas Marsa ietekmē, Auniem var būt sarkanīga sejas krāsa vai arī nosliecei sejai palikt sarkanai, kad viņiem paliek karsti.

Skaistuma padoms Auniem: ar zīmuli izceliet uzacis, piešķirot tām izsmalcinātu formu.

Vērsis

Sievietes-Vērši vienlaicīgi ir gan spēcīgas, gan ievainojamas. Tieši šī īpašība šai zīmei pamanāma arī ārējā izskatā: bieži vien lielie sejas vaibsti vislabākā veidā saskan ar sieviešķīgumu. Viņu izsmalcinātais kakls lieliski notušē plecīgo figūru. Šīs zīmes pārstāvji, kuru pārvalda Venēra, sevišķu lielu vērību pievērš smaržām un priekšroku do vieglam, dabīgam grimam.

Skaistuma padoms Vēršiem: turpiniet ļaut jūsu dabīgajam skaistumam spīdēt, bet nevajag apgrūtināt to ar kosmētiku.

Dvīņi

Dvīņi izskatās svaigi un pievilcīgi! Šīs zīmes pārstāvji burtiski izstaro gaismu, bet viņu nerātni mirdzošās acis izstaro ziņkārību un azartu.

Skaistuma padoms Dvīņiem: saglabājiet savu tēlu spilgtu un mirdzošu, un nebaidieties papildināt to ar spīdīgu kosmētiku.

Šķir nākošo lapu un lasi atlikušo zīmju raksturojumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru