Pēc aiziešanas no lielās skatuves Pugačova pati vada savu saimniecību. Alla pamanīta iepērkoties, pašā lētākajā lielveikalā

Cilvēki bieži samulst, kad satiekas ar zvaigznēm parastās un vienkāršās vietās. Pavisam nesen tīklā parādījās fotogrāfija, kurā redzama pati Primadonna ar savu dēlu Hariju.

Vīrietis uztaisīja fotogrāfiju, bet pieiet tuvāk zvaigznei pabaidījās. Alla Borisovna kopā ar Hariju iepirkās pašā parastākā lielveikalā. Šādos veikalos slavenības reti var satikt. Māksliniecei tagad nav viegli, Alla iet uz veikalu, gatavo visu ģimeni. Arī Maksims nesēž rokas klēpī salicis, viņš mazgā traukus un katru dienu apkopj savu grezno dārzu.

Maksimums Galkins nolēma izvietot foto savā Instagram kontā. “Iepērkas!” Vakar Alla un Gariku bija veikalā, tur viņus kāds nofotografēja. Allas pielūdzēji to nopublicēja savā kontā. Lai kur sieva dotos, noteikti kāds uztaisīs fotopārskatu,” tā humorists parakstīja foto.

Agrāk veikalā iepirkās zvaigznes istabene. Pugačovai ir visas iespējas pasūtīt nepieciešamos produktus, neizejot no mājas. Varbūt Grjazi ciematā, kur dzīvo zvaigžņu laulātais pāris, ir tikai visvienkāršākie veikali. Daudzi domā, ka Primadonna sāk taupīt naudu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru