Skaistuma horoskops: dažādu Zodiaka zīmju ārējā izskata īpatnības

Vēzis

Šīs zīmes ārējais izskats atšķiras ar maigiem un sievišķīgiem sejas vaibstiem, kā arī lielām acīm. Vēzis ir vienīgā zīme, kuru pārvalda Mēness, tā kā šīs zīmes pārstāvjiem ir noapaļots sejas ovāls.

Skaistuma padoms Vēžiem: izceliet savas lieliskās acis ar pelēku acu ēnu palīdzību.

Lauva

Meitenes, kuras dzimušas šajā zīmē, atšķiras ar kaķveidīgiem sejas vaibstiem. Viņu mati vienmēr ir ideāli sakārtoti un īsi nogriezti. Viņas tur galvu augsti paceltu, būdamas lepni un par sevi pārliecinātas.

Skaistuma padoms Lauvām: uztaisiet vēl kuplāku frizūru.

Jaunava

Jaunavām bieži raksturīgi maigi, akurāti, gandrīz vai miniatūri sejas vaibsti. Šīs zīmes pārstāvji ir īsti labdari un daudzos gadījumos atšķiras ar savu sievišķīgumu un pieticību.

Skaistuma padoms Jaunavām: sekojiet, lai jūsu grims būtu tīrs, savādāk jūsu rafinētais tēls var tikt sabojāts.  

Svari

Šīs zīmes pārstāvjiem ir īpaši simetriski sejas vaibsti. Planētas Venēras pārvaldībā esošie Svari nepaguruši seko līdzi modei, un cenšas vienmēr izskatīties “uz visiem 100”.

Skaistuma padoms Svariem: nepadariet savu tēlu pārāk salkanu, pievienojiet tam nedaudz velnišķīgumu.

Skorpions

Skorpioni atšķiras ar savu atturīgumu un noslēgtību. Viņu tēls var ietvert “smoky eyes” un spilgti sarkanu lūpu krāsu, kas harmoniski papildina viņu stili. Šīs zīmes pārstāvji ir spēcīgi, kaut arī noslēgti cilvēki.

Skaistuma padoms Skorpioniem: uzturiet savu tēlu noslēpumainu, bet nepadariet to pārāk drūmu.

Strēlnieks

Strēlnieces izstaro enerģiju un atrodas pastāvīgā kustībā, kas arī nav pārsteidzoši, jo šīs zīmes stihija ir uguns. Strēlniekiem ir raksturīgs dzirkstošs un klīstošs skatien, kā arī gari, kupli mati.

Skaistuma padoms Strēlniekiem: mazāk steigas sava tēla veidošanā, vairāk uzmanības pievērsiet grimam.

Mežāzis

Sievietes, kuras dzimušas Mežāža zīmē, atšķiras ar atturīgumu un konservatīvismu. Šīs zīmes pārstāvji, kas atrodas Saturna paspārnē, priekšroku dod pietiekoši tumšam, bet vienmēr piemērotam grimam. Viņiem nav tieksme riskēt, kad runa ir par viņu stilu.

Skaistuma padoms Mežāžiem: nebaidieties eksperimentēt ar savu tēlu.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvjiem bieži vien ir sirdsveida sejas ovāls ar izvirzītu žokļa daļu. Ūdensvīri nebaidās eksperimentēt ar savu tēlu pat, ja rezultātā tie izskatīsies nedaudz dīvaini.

Skaistuma padoms Ūdensvīriem: pasvītrojiet savu unikalitāti ar nelielu akcentu palīdzību, kas palīdzēs jums izcelties.

Zivis

Tā kā šo zīmi pārvalda Neptūns, tās pārstāvjiem raksturīgi lieli sejas vaibsti un ūdeņainas acis. Visbiežāk Zivis var lielīties ar brīnišķīgi bieziem un spīdīgiem matiem. Meitenes, kuras dzimušas šajā zīmē, priekšroku dod pieklusinātiem toņiem – pelēkajam, lavandas vai jūras tonim.

Skaistuma padoms Zivīm: saglabājiet savu tēlu maigu un rāmu, nepakļaujieties šaubīgām “tendencēm”.

Protams, mēs neapgalvojam, ka visiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem raksturīgas augstāk minētās īpašības, mēs vienkārši centāmies izsekot īpatnības, kas tiem sastopamas visbiežāk.

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru