Cilvēki dalās divās grupās: tajos, kam garšo skābētie kāposti, un tajā – kuri to nevar ciest. Tie nav vispopulārākais produkts, bet ir pelnījuši jūsu uzmanību.
LASI VĒL: Vai jūs esat mēģinājuši sālīt gurķus plastmasas pudelēs?
Veselīgās īpašības kāpostam, lai ar ko un kā tas skābēts, vairākas reizes paaugstinās. Noskaidrosim, ko un kā var ietekmēt šis produkts, ja to iekļausiet savā ēdienkartē.
Skābēti kāposti veselībai
Organismam noderīgie skābētie kāposti
Uzlabo gremošanu
Vienkāršs kāposts pats par sevi satur daudz vitamīnus un skābes, bez kurām mums nekādi neiztikt. Skābēti kāposti ir spēcīgi fermentēts produkts, un tas nozīmē, ka tā veicina ātru un kvalitatīvu gremošanu.
Pēc būtības, tas ir probiotiķis, un tādi skābētie kāposti ir pilni ar baktērijām, kas nepieciešamas pilnvērtīgai mūsu kuņģa-zarnu trakta darbībai. Tieši tāpēc viņu tik bieži savieno kopā ar produktiem, kuri ir grūti uzsūcami.
Nākošajā lapā vari izlasīt, kādas vēl īpašības piemīt skābētiem kāpostiem