Skābēto kāpostu īpašības

1485277664_3

Palīdz notievēt
Skābēti kāposti ietilpst notievēšanas produktu sarakstā. Pastāv īpaša kāpostu diēta tiem, kuri grib atbrīvoties no pāris kilogramiem. Tievēšana notiek ne tikai uz gremošanas uzlabošanas rēķina, bet arī pateicoties īpašajām skābēm, kas novērš tauku nogulšņu veidošanos. Turklāt skābēti kāposti ir mazkalorijas ēdiens, kas piedevām sniedz vēl arī sāta sajūtu.

1485277701_4

Uzlabo ādas stāvokli
Senie grieķi bija pārliecināti par to, ka mēs esam tas, ko mēs ēdam. Šis apgalvojums palicis patiess arī pēc daudzām tūkstošgadēm. Mūsu ēšana spēcīgi ietekmē iekšējos procesus organismā, un arī ārējos. Pirmais veselīgas ēšanas rādītājs ir skaista āda. Skābētajos kāpostos esošā nikotīnskābe uzlabo ādas, matu un nagu stāvokli. Maskas, kuru pamatā ir kāposti, veiksmīgi cīnās ar izsitumiem un pigmentācijas pleķiem.

1485277651_1

Stiprina imunitāti
Pateicoties vitamīnu un minerālu bagātībai, skābētie kāposti uztur imūno sistēmu tonusā. Tas ir diezgan labs profilaktisks līdzeklis pret tādām nopietnām saslimšanām, kā gripa. Par pretošanos infekcijai atbild kāpostā esošie antioksidanti.

LASI VĒL: Superīgi kāposti. Manējie šķīvi iztīrīja piecās sekundēs!

Attīra organismu
Attīrīt organismu ar skābētiem kāpostiem ir daudz vieglāk nekā speciālu kokteiļu vai preparātu izmantošana. Tie spēj izvadīt toksīnus dabiskā ceļā, bagātinot šūnas ar barības vielām un veicinot to reģenerāciju. Atcerieties, ka organisma tīrība ir jaunības un veselības ķīla!

Mēs ar jums zinām, ka vislielākā skābētu kāpostu priekšrocība ir tas, ka tos ir viegli pagatavot un tiem ir piesātināta garša. Lai organismu labvēlīgi ietekmētu, pietiks ar to vien, ka šis produkts atradīsies uz jūsu galda kā uzkoda.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru