Stambulas iedzīvotāji ir pierādījuši savu cilvēcīgumu, parūpējoties par dzīvniekiem sniegputenī

1

Stambulu pārsteidza spēcīgākais sniegputenis pēdējo 8 gadu laikā, turklāt dažos pilsētas rajonos nakts laikā uzkrita 65 cm biezs sniegs, un dauzi avioreisi tika atcelti.

Neskatoties uz tik briesmīgu laiku, dzīvnieku mīļotāji dara visu iespējamo, lai palīdzētu pilsētas bez pajumtes palikušajiem suņiem un kaķiem, lai pasargātu tos no sniega un sala.

Vietējie biroju un veikalu īpašnieki atver savas durvis klaiņojošajiem dzīvniekiem. Seļčuks Bajals ir viens no tiem. Viņš ir pārvērtis savu nelielo veikalu par īslaicīgu patversmi klaiņojošajiem kaķiem.

“Mēs esam cilvēki, un šīs radības mums ir devis Dievs, –  stāsta Seļčuks Bajals. – Mēs esam atbildīgi par viņiem un mums par viņiem ir jārūpējas”.

LASI VĒL: Kādas slimības pārnēsā kaķi – to der zināt pirms izlemiet iegādāties mīluli

Neskatoties uz pilsētas atbalstu palīdzības sniegšanā dzīvniekiem, Bajals ir arī saņēmis kritiku no klientu puses, tāpēc viņš uz veikala vitrīnas ir novietojis uzrakstu “Ja jūs tas kaitina, tad ejiet garām”.

Bajals uzskata, ka kaķi ir “pateicīgi” viņam par to, ka viņš ir devis viņiem patversmi, jo viņa veikals ir vieta, kas ir atvērta katram: vai tas būtu cilvēks, vai dzīvnieks.

Turpinājumu lasi un skaties bildes nākošajā lapā 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru