Sievietes –ģimeņu jaucējas, pēc viņu Zodiaka zīmēm! Uzziniet, kā uzzveikt sāncensi un izglābt attiecības!

Uguns stihijas sievietes – izšķīrējas

Šīs sievietes ar visu varu cenšas būt neatkarīgas. Lai gan viņas ir pārliecinātas, ka tas ir viņu spēks, mīlestība pēc neatkarības ļoti bieži parāda arī otro medaļas pusi. Tieši tādēļ uguns stihijas Zodiaka zīmju pārstāvju starpā ļoti bieži ir vientuļas sievietes, kuras visbiežāk arī iesaistās potenciālās mīlas trijstūra attiecībās.

Strēlnieks – visdrosmīgākā izšķīrēja uguns stihijas pārvaldnieču starpā. Viņas pievilina vīriešus ar līdzcietību un sapratni. Sieviete Strēlnieks vienmēr uzklausīs vīrieša sūdzības un pati viņam nekad nekārsies uz kakla. Šādu sāncensi var uzvarēt tikai ar neatkarību un asu prātu. Šo sieviešu vislielākais mīnuss ir nebeidzamā vēlme kontrolēt vīriešus. Gribat uzvarēt savu pretinieci? Nepadodieties viņai! Neuzdodiet savam vīrietim kaudzi ļoti nepatīkamu jautājumu – kur, kad un ar ko viņš ir bijis. Mēģiniet uzvesties mierīgi un ar vēsu prātu. Šāds kontrasts jums nāks tikai par labu.

LASI VĒL: Sieva, vīrs un mīļākais — nekādu jautājumu un greizsirdības

Auns – pašpārliecināta un rupja sāncense. Šī medniece vienmēr ir ļoti aktīva, tādēļ tik pat aktīvi cenšas aizvest no jums jūsu vīrieti. Kā ar tādu cīnīties? Mēģiniet viņu izvest ārā no pacietības, jo tieši dusmu uzplūdumā viņa parādīs savu īsto dabu, kas patiesībā nemaz tik skaista nav. Šāda taktika ļoti ātri atvērs vīrietim vaļā acis un ļaus viņam saprast savas mīļākās īsto būtību.

Lauva – viņām skauž citu cilvēku veiksme, laime un materiālā nodrošinātība. Ja viņa met acis uz citu vīrieti, tas nozīmē, ka viņai savā privātajā dzīvē kaut kas nav kārtībā. Jebkuras neveiksmes gadījumā viņai zūd viss jutekliskums un viņa atklāj savu “tirgus vecenes” raksturu. Turklāt, ja vīrietis jūs krāpj ar šādu dāmu, tas nozīmē, ka viņam jūsos trūkst krāšņums un cēlums. Kaut uz mirkli nomainiet imidžu!

Zemes stihijas sievietes – izšķīrējas

Šīs sievietes ir ļoti ietiepīgas. Viņas dodas sava mērķa virzienā bez jebkādām iespējām viņas apturēt. Ja nepieciešams, tad viņas var ļoti ilgu laiku nosēdēt klusītēm slēpnī un sagaidīt īsto brīdi, kad doties uzbrukumā.

Vērsis – tā ir Sieviete ar lielo burtu. Zem viņu rūpīgi koptās, daiļās un akurātās ārienes vienmēr ir paslēpts viltīgs plāns un gatava stratēģija. Viņa prot laikus palaist vaļā, lai atrastu īsto momentu uzbrukumam. Taču fantāzija gan viņai pieklibo, tieši tādēļ visiedarbīgākais veids, kā cīnīties ar šādu pretinieci, ir laiks. Turklāt Vērša sievietes pārāk uzmācīgi pieprasa stabilitāti, kas vīrieti var aizbiedēt.

Mežāzis – ļoti reti kad nonāk izšķīrējas lomā. Mežāži diez vai cīnīsies vīrieša dēļ, jo viņām ir pavisam citas vērtības dzīvē, kas jau kopš agras bērnības tiek rūpīgi saliktas pa plauktiņiem. Šķiet, ka Mežāži drīzāk izvēlēsies laulības ar partneri, kuru viņām izvēlējušies būs vecāki, nekā karu kaut kāda vīrieša dēļ.

Jaunava – arī viņas nav īstas izšķīrējas. Šīs sievietes ir pārāk pareizas, lai būtu par mīļākajām. Domājam, ka jūsu vīru tāda sieviete noteikti nepievilks. Taču, ja kaut kas tāds tomēr notiek, tad ar viņu cīnīties ir bezjēdzīgi, jo, visticamākais, viņiem ir īsta mīlestība.

Gaisa stihijas sievietes – izšķīrējas

Gaisa stihijas sievietes kļūst par izšķīrējām tikai tad, ja viņu pašu privātajā dzīvē ir kaut kādas nesaskaņas. Viņu galvenā problēma ir tāda, ka no sākuma ikvienā vīrietī viņas saskata supermenu, taču, līdzko viņas ieskatās rūpīgāk, viņām nākas sarūgtināt savas ieceres. Svešs vīrietis šādām sievietēm ir īsta mīkla, tādēļ visbiežāk viņas ir vienkārši zinātkāras.

Svari – šīs izšķīrējas ir bīstamas sava diplomātiskuma un intuīcijas dēļ. Viņas aktīvi vij intrigas, taču nekad nebūs pirmās, kas izrāda iniciatīvu. Visvairāk šāda sāncense baidās no pretenzijām un uzbrukumiem, turklāt sarunas un atklāti jautājumi par to, “Ko tev vajag no mana vīra?” iedzīs viņas izmisumā. Viņa nav cīnītāja, tādēļ noteikti uzreiz aties malā, lai atrastu kādu, kas ir daudz brīvāks…

Dvīņi – viņas nav nopietnas sāncenses. Sievietes, kuras noteikti ilgi ar jums necīkstēsies, jo uz viņu horizonta jau būs parādījies cits vīrietis. Viņām vislielākā problēma ir pastāvība. Ja šāda sieviete ir piesaistījusi jūsu vīrieti, tad ziniet, ka ilgi viņai viņš nebūs.

Ūdensvīrs – visretākais tips šķīrēju vidū. Šādas sievietes ir ļoti demokrātiskas. Viņām daudz vairāk nepieciešama vīriešu draudzība, nevis vēlme nocelt kādai citai vīrieti. Ūdensvīri nekad speciāli neies izjaukt attiecības – tā vienkārši ir viena nepatīkama parādība. Turklāt viņām vienmēr ir pieticis kavalieru.

LASI VĒL: Sieva uzzināja, ka vīram ir mīļākā. Viņa sarīkoja viņam tādu dzimšanas dienas pārsteigumu, kuru viņš nekad mūžā neaizmirsīs

Tagad jūs zināsiet, kā tikt galā ar jebkuru izšķīrēju. Taču no sākuma vienmēr atcerieties, ka jāsāk ir pašai ar sevi.

Neaizmirstiet dalīties arī ar savām draudzenēm!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru