Sieviešu reitings pēc horoskopa zīmēm, no dabas dotām māmiņām līdz tām, kurām vajadzētu ar sevi pastrādāt

Un jūs esiet labākā mamma uz Pasaules?

Mammai savam bērnam ir jābūt visam: aizstāvei, draudzenei, skolotājai, aizgādnei, pavārei, vadītājai un vecākam. Un dažas Zodiaka zīmes tiek ar to visu galā daudz labāk nekā citas. Lūk kurām Zodiaka zīmēm mātes instinkts ir ielikts no dabas un kurām vēl ir jāpastrādā ar sevi.

Zivis

Zivis iemāca saviem bērniem izprast mākslu un veicina viņos radošumu. Šie bērni būs jūtīgi, tiem patiks izgudrot un viņi iemācīsies pret citiem cilvēkiem izturēties ar labestību un līdzcietību. Mammas – Zivis nodos saviem bērniem mīlestību pret dabu, lepnumu par palīdzēšanu citiem un neatkarīgu brīvu garu.

Mammas – Zivis varbūt nezinās , kā iemācīt bērniem īstenot savus sapņus realitātē, taču viņas atbalstīs viņus visas dzīves laikā, lai bērni saprastu to paši.

Auns

Mamma – Auns sastāda saviem bērniem noslogotus grafikus, kuros ir gan mūzikas stundas, sports, hobiji, sabiedriskās aktivitātes un nometnes. Tai pat laikā mammai – Aunam ir saplānota arī katra diena. Viņas grib, lai viņas bērni mīlētu piedzīvojumus un neizvairītos no mēģinājumiem uzzināt ko jaunu. Viņas māca turēties pretī visiem dzīves izaicinājumiem un cīnīties par to, kam viņi tic.

Reizēm viņa var būt neatsaucīga, taču gandrīz uzreiz viņa jau to nožēlo. Mamma – Auns var būt pārlieku uzstājīga un viņai jāiemācās klausīties un sadzirdēt, ko grib vai negrib viņas bērns.

Dvīņi

Mamma – Dvīnis ar saviem bērniem var runāt par visu ko. Viņa bieži uzsāk izzinošu sarunu par seksu ar savu bērnu diezgan agri. Viņai no bērniem nav noslēpumu. Viņas mazuļiem ir lieliskas komunikācijas iemaņas un viņi lieliski zina, kas notiek apkārtējā pasaulē.

Viena no lietās, kas padara mammu – Dvīni tik īpašu ir viņa spēja saprast savus bērnus , neskatoties ne uz dzimumu, ne vecumu.

Mežāzis

Mamma – Mežāzis par saviem bērniem cīnīsies līdz nāvei. Viņa ir uzticīga bērniem  un vienmēr nostāsies aizsardzībā. Šī mamma ļoti nopietni izturas pret saviem vecāku pienākumiem. Viņa alkst iemācīt saviem bērniem darba ētiku un disciplīnu un palīdz viņiem koncentrēties.

Jās variet būt droši, ka viņa bērni veiks pienākumus mājās un rūpēsies par saviem brāļiem un māsām. Mammai – Mežāzim nevajadzētu aizmirst veltīt laiku ne tikai bērniem, bet arī sev.

Vērsis

Mamma – Vērsis ir neticami pacietīga – tik ļoti , ka viņu varētu pieskaitīt svēto kārtai. Taču nekļūdieties, mamma Vērsis ir zemes būtne ar reālām vajadzībām un konkrētām prasībām. Mamma – Vērsis var būt spītīga, kas var novest pie dažādām problēmām, kad bērns ir tīņu vecumā.

Mamma – Vērsis ir pārliecināta, ka viņas bērni mīl skaistumu un dabu. Taču mammai – Vērsim var būt tieksme pārlieku tērēt, iegādājoties delikateses, tāpēc viņai vajag sekot līdzi, lai viņa nepārbarotu savu bērnu un zinātu naudas vērtību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru