Dievinu tādus desertus: cepumu kūka bez cepšanas. Vienmēr sanāk fantastiska!

Tagad, zinot cepumu kūkas noslēpumus, jūs varēsiet ļoti ātri pagatavot garšīgu un maigu desertu. Jūsu ciemiņi dievinās šo kārumu.

Detalizētāk iepazīties ar pagatavošanas tehnoloģiju jūs varat iepazīties mājaslapa “Patīk gatavot”: šeit atradīsiet daudzas un dažādas interesantu un vienkāršu ēdienu receptes, kuras pavisam viegli varēsiet pagatavot paši savā virtuvē.

Cilvēkiem, kuriem nepatīk ilgi noņemties ar cepšanu, lieliski noderēs cepumu torte bez cepšanas. Lai pagatavotu šo desertu, nav nepieciešams stundām ilgi kult un cept biskvītus, un cita veida mīklas: vienkārši vajag paņemt jau gatavu veikala produktu. Es iemācījos gatavot šo kārumu, kad vēl biju studente. Jo kopmītnēs parasti virtuve ir kopēja, un tur vienmēr ir rinda. Mēs ar meitenēm atradām interenetā šo recepti, un nolēmām pagatavot ātro variantu, lai būtu kas garšīgs pieēdams pie tējas.

Sastāvdaļas:
500 grami cepumi (tiem jābūt pussaldiem);
500 grami Rikotas siers;
100 grami grieķu jogurts (var ņemt jebkuru citu, vai arī aizstāt ar 100 gramiem skābā krējuma: galvenais, lai produkts būt biezs);
2 ēdamkarotes cukura (var vairāk, ja jums patīk ļoti saldi deserti);
100 grami sakapātas šokolādes;
70 grami apelsīna sukādes;
100 ml krūze stipras, karstas kafijas.
Itāļu krēms kūkai. Recepte soli-pa-solim

Mūsu itāļu kūkai mēs kopā pagatavosim ārkārtīgi garšīgu krēmu, kas atgādina krējuma masu no tiramisu. Tā pagatavošanai nepieciešams:

Ņemam lielu stikla trauku. Tās izmēriem ir jābūt piemērotiem, lai ievietotu tajā visas sastāvdaļas. Liekam traukā Rikotas sieru.
Pievienojam jogurtu. Šeit var izmantot gan grieķu, gan jebkuru citu biezas konsistences jogurtu, arī skābo krējumu.
Ņemam cukuru un pieberam sieram divas-trīs ēdamkarotes cukura. Visus produktus samaisām.
Sākam rīvēt šokolādi. Šim mērķim tiek izmantota rupjā rīve. Pēc procesa beigām pievienojam skaidiņas bļodā ar visām pārējām sastāvdaļām. Visu kopā samaisām.
Ieberam šeit klāt arī sukādes: un arī, visu samaisām.
Mūsu krēms ir gatavs. Starp citu, tādu pildījumu izmanto arī sicīliešu kanonā: netiek pievienots tikai jogurts. Tagad sākam likt kopā mūsu mājas cepumu kūku bez cepšanas.

Šķir nākošo lapu un uzzini, kā pagatavot šo kūku – soli pa solim

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru