Šī jaunā sieviete raisīja apbrīnu sociālo tīklu lietotāju vidū, ar savu neatlaidību un vēlmi mainīt savu dzīvi

Lada Koroljova tīmeklī kļuva populāra pēc tam, kad internetā parādījās 19 gadus vecās meitenes bilde. Jaunā māte ar jaundzimušu bērnu un vecāko meitu strādā par kurjeru un iznēsā pasūtījumus.

Meitene pierādīja, ka vienmēr var atrast veidu kā izmainīt savu dzīvi. Nav bezcerīgu situāciju, ja ir vēlme pārvarēt grūtības.

Ladai bija apnicis gaidīt, kad vīrs atradīs darbu, viņa pati nolēma mainīt savu dzīvi un rūpēties par bērniem. Meitene atrada 3 darbus vienlaicīgi!

LASI VĒL: Piecas bērnības psiholoģiskās traumas, kuras nedrīkst ignorēt

Lada Koroljova 17 gadu vecumā apprecējās, bet vīrs nebija gatavs uzņemties atbildību par bērniem un sievu. Darba meklējumos pāris pārcēlās uz galvaspilsētu, taču pretēji sievas cerībām vīrs nevēlējās neko mainīt. Tad jaunā māte ar bērnu uz rokām, kurš pat nebija mēnesi vecs, atrada sev 3 darbus, no kuriem viens bija kurjera darbs.

“Es ilgi cietu. Mans vīrs izrādījās liekēdis un slinks cilvēks. Pēc otrās meitas piedzimšanas es devos strādāt jau trešajā dienā. Vīrs absolūti nevēlas strādāt un arī nepalīdz man ar bērniem. Es vienkārši no tā visa esmu nogurusi un nolēmu, ka man pietiek. Vēlos šķirties,” sacīja Lada.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru