Pārsteidzošs stāsts par neparastām dzemdībām. Seši bērni 23 gadu vecumā

Kad Hloja Dastana, kura kopā ar savu ģimeni dzīvo Austrālijā, uzzināja, ka ir stāvoklī, viņa bija ļoti laimīga. Laika gaitā ultrasonogrāfija parādīja, ka pāris kļūs par nevis viena bērna, bet trīs bērnu vecākiem.

LASI VĒL: Šī jaunā sieviete raisīja apbrīnu sociālo tīklu lietotāju vidū, ar savu neatlaidību un vēlmi mainīt savu dzīvi

Ārsti viņiem deva iespēju izvēlēties: glābt tikai divu bērnu no trim dzīvību vai izraisīt priekšlaicīgas dzemdības ar visiem riskiem.

Neskatoties uz to, ka viņu ģimenē jau auga trīs bērni ar mazu vecuma starpību, Hloja un viņas vīrs bija apņēmušies paturēt visus trīs mazuļus neatkarīgi no tā, ko tas prasītu. Bija pienācis dzemdību laiks, un, par laimi, visi trīs mazuļi piedzima veseli.

Tiesa gan, jaunākā meitene no trīnīšiem piedzima ar svaru 600 grami, un mātei ar bērnu nācās pavadīt vairākas nedēļas slimnīcā.

Hloja vada savu blogu vietnē Instagram – chloeandbeans – “Hloja un pupiņas”, kurā dalās ar savas neparastās ģimenes dzīvi. Lapai seko vairāk nekā 350 tūkstoši cilvēku, kuri viņu visu šo laiku ir atbalstījuši.

LASI VĒL: Pamestas skolas ēkas pārveidošana par mājīgu māju visai ģimenei. Elpu aizraujoši fotoattēli!

Ja jums ir grūti tikt galā ar vienu vai diviem bērniem, paskatieties uz šīs ģimenes dzīvi, viņi tiešām ir piemērs daudziem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru