Sešus mēnešus vecs bērns inficēts caur skūpstu. Neatkārtojiet vecāku kļūdas!

Sešus mēnešus vecā Oarla tika steidzami hospitalizēta, kad viņas ķermeni pārklāja sarkani plankumi un čūlas. Plankumi pārklāja visu mazuļa galvu un pat kreiso aci. Ārsti un tuvinieki baidījās, ka Oarla varētu kļūt akla.

Oarla inficējās ar herpess vīrusu, neskatoties uz to, ka viņas māte Holija Krukšenksa neļāva viesiem skūpstīt jaundzimušo. “Kad es to redzēju, mani pārņēma šausmas. Es zināju, ka viņa var kļūt akla. Šī doma mani tiešām biedēja,” saka Holija. Oarlai slimnīcā tika pievienota sistēma, un iekaisums izzuda diennakti vēlāk. Testi parādīja, ka redze netika ietekmēta. Holija saka, ka viņa neļāva citiem pieaugušajiem skūpstīt Oarlu pēc tam, kad bija izlasījusi dažu mammu Facebook ierakstus par herpes vīrusa bīstamību mazuļiem. Viņa pati skūpstīja tikai bērna pieri.

LASI VĒL: Reizi dienā košļāju šo te un jūtos lieliski – profilaktiķis jebkurai slimībai!

“Man bija bail. Cilvēki domāja, ka man ir paranoja, kad neļāvu viņiem skūpstīt Oarlu, bet es biju redzējusi līdz, kam tas var novest. Es pati pēc dzemdībām nevarēju savaldīties un noskūpstīju viņas pieri, bet apmeklētājiem to neļāvu.” Holija nezina, kā Oarla inficējās. Ārsti saka, ka vīruss tiek nodots arī ar pieskārieniem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru