Restorāna apmeklētāji atteicās sēdēt blakus slimam puisēnam. Oficianta reakcija – nenovērtējama!

Skumji ir apzināties, ka mūsu pasaule ir kļuvusi tik cietsirdīga, ka, ja mēs ar kaut ko atšķiramies no citiem, tad sabiedrība uzreiz grib mūs izmest, izlikt aiz durvīm, noraut kā nevajadzīgu piedēkli… No otras puses, paldies Dievam, ka ir vēl pasaulē labi ļaudis, kuriem ir sava galva uz pleciem un kuri var aizstāvēt vājos. Pateicoties šādiem cilvēkiem pasaule kļūst labāka.

Ofigenno.cc padalīsies ar tevi ar notikumu, kas norisinājās vienā no Hjūstonas restorāniem, ASV. Puisēns ar Dauna sindromu, vārdā Mailo, kopā ar savu mammu Kimu kā ierasts atnāca uz savu iecienīto restorānu. Tajā dienā viņi pat nevarēja iedomāties, kā šis apmeklējums izmainīs viņu dzīvi.

Drīz vien pie blakus galdiņa apsēdās pusdienot ģimene, kurā četri cilvēki. Jaunpienācējus ļoti kaitināja skaņas, ko izdvesa slimais puisēns, un viņi pasauca pie sevis oficiantu. Apmeklētāji uzklupa restorāna darbiniekam ar sašutuma pilniem lūgumiem nekavējoties pārsēdināt puisēnu un viņa mammu. Oficiants centās no mušas netaisīt ziloni un izpildīja prasīgo klientu lūgumu, piedāvājot Mailo un Kimai pārsēsties pie tālāka galdiņa zāles stūrītī.

Izrādās, šiem cilvēkiem nelikās pietiekoši, ka slimais puisītis ar mammu pārsēdās pie cita galdiņa, jo pēc neilga laika viņi atkal pasauca oficiantu. Šoreiz saniknotā ģimene paziņoja, ka bērniem ar speciālām vajadzībām vispār nevajadzētu apmeklēt sabiedriskas iestādes.

“Kā pēc tam kļuva zināms, viņi paziņoja oficiantam, ka invalīdiem ir jāatrodas speciāli tiem paredzētās vietās,”- atceras Mailo mamma.

Oficiants Maikls, kurš apkalpoja šo galdiņu, pēc šāda lūguma bija ne pa jokam noskaities un paziņoja, ka neko tādu viņš nedarīšot. Vēl jo vairāk – viņš atteicās apkalpot šo neapmierināto ģimeni, pēc kā neapmierinātajiem klientiem nekas cits neatlika kā pamest restorānu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru