Reizēm mūsu dzīves lielā mīlestība atnāk pēc mūsu vislielākās kļūdas. Reizēm mums vienkārši vajag pieļaut dažas kļūdas…

Salauzta sirds – tas vienmēr ir šausmīgi. Atgūties no visām tām negatīvajām emocijām, kas rodas neveiksmīgu attiecību rezultātā nav nemaz tik vienkārši. Jūs visu sevi veltiet šīm attiecībām, bet beigās no tā nekas nesanāk.

Jūs dāvājāt savu sirdi otram cilvēkam, bet viņš ņēma un to sabradāja. Jums vajadzēja ievērot visas pazīmes jau pašā sākumā, taču, tāpat kā daudzus citus, mīlestība jūs bija padarījusi aklus, un par savu lielo muļķību jums tagad ir jāmaksā. Jūs jau no paša sākuma redzējāt šīs toksiskās uzvedības pazīmes, taču izvēlējāties tās ignorēt. Jūs uzskatījāt tās par nebūtiskiem sīkumiem. Jums likās, ka jūs esiet īpaša un varēsiet viņu mainīt, neskatoties uz to, ka nevienai līdz šim tas nav izdevies.

Jūs domājāt, ka ar laiku viņš ieraudzīs, cik stipri jūs viņu mīliet un sāks izturēties pret jums labāk. Šī diena nekādi nepienāca, bet jūs nezaudējāt cerības. Jūs kā mazs bērns akli ticējāt, ka kaut kad tas noteikti notiks. Visas pazīmes liecināja pretējo, un pat jūsu draugi centās jūs brīdināt par viņu, taču jūs nevienu neklausījāties. Jūs dzirdējāt tikai savu sirdsbalsi, kura beigu beigās jūs nodeva. Jūs neievērojāt to, ka rakstījāt viņam vienmēr pirmā, bet viņš jums atbildēja pēc vairākām stundām vai pat dienām.

Viņš nebija aizņemts. Viņš neatbildēja uz jūsu ziņām pēc iespējas ātrāk, jo necienīja jūsu laiku un jūsu jūtas. Jūs nepievērsāt uzmanību momentiem, kad viņš jūs sauca par stulbu, kad jūs pieļāvāt kļūdas un nekad neļāva par tām aizmirst. Jūs neievērojāt, ka viņš nekad neļāva jums brīvi izpausties. Viņš gribēja, lai jūs vienmēr klusējiet. Jūs nezinājāt, ka viņš pret jums izturējās labi tikai tad, ja viņam no jums ko vajadzēja. Jūs neievērojāt viņa liekulību un melus. Viņš nemaz netaisījās jūs mīlēt. Jūs atdevāt viņam visu savu mīlestību, bet viņš negribēja atbildēt ar pretmīlu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru