Restorāna apmeklētāji atteicās sēdēt blakus slimam puisēnam. Oficianta reakcija – nenovērtējama!

Nav šaubu, ka pēc šādas rīcības Maiklam draudēja vai nu nopietns brīdinājums, sods, vai vispār atlaišana no darba. Taču oficiants atzinās, ka nevarējis izturēt šādu netaisnību. “Es uzskatu, ka tas nav godīgi, jo mēs visi esam vienādi. Man bija jāaizstāv Mailo. Mums visiem vajadzētu izrādīt cieņu un līdzcietību cilvēkiem ar šādu sindromu. Šis notikums mani tik ļoti satrieca…. Jo Mailo man ir kā jaunākais brālis, kā dēls…. Lūk ko es jūtu pret viņu”, – Maikls paziņoja vienā intervijā.

“Es esmu tik priecīga, ka ir cilvēki, Līdzīgi Maiklam, kuri ir gatavi aizstāvēt, kuri pieņem manu dēlu un viņam līdzīgos tādu, kāds viņš ir, un nešausminās par viņu klātbūtni.,”- atklāti pastāstīja Kima, bērna ar Dauna sindromu mamma.

Pēc šīs cēlsirdīgās oficianta rīcības, pateicīgā mamma uzrakstīja par notikušo sociālajā tīklā. Notikums ātri vien kļuva populārs, bet Maikls kļuva par varoni. Viņu aicina dažādos raidījumos, intervē dažādi izdevumi. Par viņu rakstīja gan presē , gan internetā. Vēl jo vairāk, katru dienu labdara pielūdzēji pārpludina restorānu, kurā viņš strādā, ar vēstulēm un simtiem telefona zvanu, koros izskan komplimenti un atbalsta vārdi.

Patiesībā, tajā dienā Mailo nemaz neuzvedās tik skaļi. “Neviens negrib sēdēt blakus nepieskaitāmam bērnam, taču nekā tāda nebija. Viņš vienkārši ir bērns ar īpašām vajadzībām un viņam nav jāpakļaujas diskriminācijai”, – atceras par zvaigzni kļuvušais oficiants.

Ja tu labi pārvaldi angļu valodu, vari paskatīties šo video, kurā Maikls sniedz interviju vienā no neskaitāmajām pārraidēm, uz kurām viņš tiek aicināts pēc šī notikuma.

Interesanti, kā rīkotos jūs šī oficianta vietā? Ja tu esi sajūsmā par Maikla reakciju, neaizmirsti pastāstīt šo stāstu saviem draugiem. Kopīgiem spēkiem var pievērst sabiedrības uzmanību bērniem ar īpašām vajadzībām.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru