Reizēm mūsu dzīves lielā mīlestība atnāk pēc mūsu vislielākās kļūdas. Reizēm mums vienkārši vajag pieļaut dažas kļūdas…

Viņš nekad nevarētu jums dāvāt to nākotni, par kādu jūs sapņojāt. Viņš nekad nepiepildītu jūsu cerības. Viņš nevarētu jums palīdzēt jums sasniegt to, par ko jūs sapņojāt. Viņš bija pati lielākā kļūda jūsu personīgajā dzīvē un tagad jūs to saprotiet. Un tas nav nekas slikts, jo reizēm jūsu  dzīves lielā mīlestība atnāk pēc lielākajām kļūdām. Jūs vēl satiksiet to cilvēku, kurš mīlēs jūs tā kā jūs to esiet pelnījusi un tieši tā kā jums vienmēr ir gribējies. Sākumā jūs māks šaubas un jūs neatklāsiet savu sirdi uzreiz. Jūs centīsieties sevi aizsargāt, jo pagātne jums šo to ir iemācījusi. Jūs šaubīsieties un tas ir normāli.

Jūsu dzīves lielā mīlestība pacietīgi gaidīs, līdz jūs būsiet gatava. Jums varbūt vajadzēs daudz laika un personīgās telpas, taču viņš jūs pacietīgi gaidīs, jo viņš zina, ka jūs esiet tā vērta. Viņš būs labs un pacietīgs. Viņš vienmēr domās par jums un nekad neliks jums dienām ilgi gaidīt atbildi. Vēl vairāk – viņš rakstīs jums pirmais. Viņš ar prieku pagatavos jums romantiskas vakariņas un nepārmetīs jums jūsu kļūdas. Viņš būs delikāts un saprotošs, jo zina , cik jums ir rētu.

Viņš darīs visu, kas ir viņa spēkos, lai jūs izārstētu. Viņš mīlēs jūs neskatoties uz visiem jūsu trūkumiem. Neskumstiet, ja pagātnē esiet kļūdījusies. Neaizmirstiet, ja runā par mīlestību, tad tā var jūs gaidīt tepat aiz stūra. Reizēm jums vienkārši vajag  kļūdīties, lai satiktu vajadzīgo cilvēku.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru