Zinātnieki pastāstīja, ko cilvēks izjūt pēc nāves

Visas cilvēces pastāvēšanas vēsturē katru ir interesējis jautājums – kas būs pēc nāves. Kas tad sagaida mūs pēc tam, kad apstājas sirds? Nesen uz šo jautājumu zinātnieki rada atbildi.

Protams, pieņēmumi ir bijuši vienmēr, taču tagad tapa līdz galam skaidrs, ka cilvēki pēc nāves var dzirdēt un saprast, kas notiek viņiem apkārt. Protams ar paranormālām parādībām šeit nav nekāda sakara, jo pēc būtības cilvēks vēl kādu laiku dzīvo. Tas ir kļuvis par faktu medicīnā.

Sirds un smadzenes

Svarīgi ir saprast, ka absolūti katra nāve iestājas pie viena vai diviem vai abiem noteikumiem uzreiz: vai nu pārstāj darboties sirds, vai smadzenes. Ja smagu traumu rezultātā pārstāj darboties smadzenes, tad nāve iestājas nekavējoties pēc cilvēka “centrālā procesora ” atslēgšanās. Ja dzīvība pārtrūkst, ja tiek traumēta sirds, tad te viss ir daudz sarežģītāk.

Ņujorkas universitātes zinātnieki – eksperti noteikuši, ka cilvēks pēc nāves var sajust smaržas, dzirdēt cilvēku sarunas un pat skatīt pasauli savām acīm. tas arī izskaidro pasaules redzēšanas fenomenu klīniskās nāves gadījumā. Medicīnas vēsturē ir neskaitāmi gadījumi, kad cilvēki stāsta par savām sajūtām, esot šajā nenoteiktajā stāvoklī starp dzīvību un nāvi. Pēc nāves esot tāpat, apgalvo zinātnieki.

Sirds un smadzenes ir tie orgāni, kas strādā visu cilvēka dzīves laiku. Tie ir saistīti, taču sajūtas pēc nāves ir iespējamas tikai pateicoties smadzenēm, kuras vēl kādu brīdi no nervu galiem nodot informāciju.

Ekstrasensu viedoklis

Bioenerģētikas speciālisti un ekstrasensi jau sen sāka pieļaut domu, ka cilvēks nemirst acumirklī, ko līdz viņa smadzenes vai sirds pārstāj darboties. Nē, viss ir daudz sarežģītāk. To arī pierādījuši zinātniskie pētījumi.

Paralēlā pasaule, pēc ekstrasensu domām, ir atkarīga un īstās un redzamās dzīves. Tiek uzskatīts, kad cilvēks nomirst, viņš redz visas savas iepriekšējās dzīves un savu esošo dzīvi vienlaicīgi. Viņš pārdzīvo visu īsā sekundes daļā, pārvēršoties par neko un tad atkal atdzimstot. Protams, ja cilvēki varētu nomirt un uzreiz atgriezties, jautājumu nebūtu, taču pat ezotērikas speciālisti savos paziņojumos nav droši par visiem 100 procentiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru