Plānas pankūkas – pagatavošana
1. Ar blendera vai putošanas slotiņas palīdzību sakuliet olas, pakāpeniski pievienojiet cukuru, sāli, vaniļas cukuru.
2. Turpinot kult, ielejiet pienu un ūdeni, pa daļām ieberiet miltus un kartupeļu cieti.
3. Sviestu izkausējiet ūdens peldē, pievienojiet pankūku mīklai, kārtīgi samaisiet, tievā strūkliņā ielejiet vārošu ūdeni.
4. Ļaujiet mīklai nostāvēties 30 minūtes, un pēc tam varat sākt cept.
Pankūkas sanāk ļoti maigas un turklāt labi satur formu un nejūk ārā. Pankūkas pasniedziet ar medu, ievārījumu, īpaši labi noder zemeņu ievārījums.
Lasi arī: Gaisīgas kabaču pankūkas no kefīra (gandrīz kā pīrādziņi, bet vieglāk un ātrāk pagatavojamas)
Saglabājiet recepti savos krājumos, lai iepriecinātu ģimeni ar lieliskām pankūkām jau šajās brīvdienās!
Arī gardas pankūkas: Pankūkas ar neierastu pildījumu. FOTORECEPTE! SPIED ŠEIT, lai lasītu šo interesanto recepeti, kura patīk tik daudziem mūsu lasītājiem!