Piparmētru cukurs ziemai

Piedāvājam jums šodien pagatavot nākošajai ziemai ko patiešām interesantu un garšīgu – piparmētru cukuru.

Šis cukurs, kas sagatavots jau vasaras laikā, kad novāktas svaigās piparmētras, pēc tam ziemā jums ļoti noderēs dažādu silto dzērienu, kokteiļu pagatavošanai, kā arī dažādiem desertiem, saldajām mērcēm un augļu vai ogu pasniegšanā. Tas vēl nav viss, jo šāds cukurs ir ļoti labs jūsu veselībai.

Piparmētru cukuru pievienojiet ēdiena pagatavošanas pašās beigās. Šo cukuru nepieciešams uzglabāt cieši aiztaisāmā trauciņā, vēlams ledusskapī – un lietojiet tik daudz, cik jums nepieciešams. Ļoti svarīgi no sākuma piparmētru cukuru cieši sablietēt trauciņā, pirms to lieciet uzglabāšanā ledusskapī.

Sastāvdaļas:

  • 2 – 3 lieli piparmētru pušķi
  • 4 – 6 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana:

Piparmētras nomazgājiet, lapiņas noplēsiet un lieciet iekšā virtuves kombainā. Lapiņas sasmalciniet cik vien smalki varat. Tad klāt lieciet cukuru. Visu vēl vienu reizi kārtīgi sasmalciniet (apmēram 2 minūtes), līdzko piparmētras būs vienmērīgi sajaukušās kopā ar cukuru.

Lieciet piparmētru cukuru burciņā un kārtīgi sablietējiet to. Pa virsu lieciet tīru vāciņu un lieciet to ledusskapī uzglabāšanai.

Tas arī viss! Dalieties arī ar saviem draugiem, radiem un paziņām!

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru