Ja jūs ieraudzīsiet kaut ko šādu, nekādā gadījumā neaiztieciet. Nekavējoties ziņojiet veikala pārstāvjiem un paši dodaties prom!

Ja jūs esat izteikts banānu cienītājs, tad šī informācija jums noteikti jāizlasa. Var gadīties, ka banāns būs pēdējais auglis, ko jums nāksies savā dzīvē apēst… Ir tādi zirnekļi, kas zināmi kā Brazīlijas klejojošais zirneklis jeb “banānu zirneklis”, kuri dikti mīl dzīvot banānos.

Šie zirnekļi iesēj lielu daudzumu oliņu, kuras piestiprina ar zirnekļu tīkliem. Kur tas viss atrodas? Uz banānu dzeltenās mizas!

Zirneklis cilvēkam ir ārkārtīgi indīgs, jo tā inde ir vairākas reizes spēcīgāka par labi zināmās Melnās atraitnes indi. Tieši tādēļ ieteicams banānus pārbaudīt no visām pusēm vēl pirms jūs tos iegādājaties. Ja gadījumā uz banāniem ir aizdomīgi melni plankumi (vai arī balti pleķi), tad labāk šo banānu neņemt un pēc iespējas ātrāk par to paziņot veikala darbiniekiem, norādot šādu faktu.

UZMABĪBU! Zemāk norādītais video var likties vizuāli nepievilcīgs un traucējošs jaunāka gada gājuma cilvēkiem, kā arī var nepatikt visiem tiem, kas izrāda nepatiku pret kukaiņiem, kuriem ir vairāk par četrām kājām.

Šķir nākošo lapu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru