“Pilnīga izārstēšanās! Pat ar ļoti sarežģītu diagnozi, ņemam kauliņu, rūpīgi”

Oleīnskābe avokado sastāvā izlīdzina holesterīna pārpalikumus asinīs un novērš sarecējumu veidošanos asinsvados.

Varš, kas arī ietilpst avokado sastāvā, novērš mazasinību (anēmiju), bet vitamīns B2 (riboflabīns) piedalās sarkano asinsķermenīšu veidošanās procesā.

Avokado, kas pievienots salātiem, palīdzēs uzsūkt karotinoīdus no augļiem un dārzeņiem, un tas ir nepieciešams kaulu, zobu emaljas un matu stiprināšanai. Vispār tāda ir avokado sastāvā ietilpstošā fosfora iedarbība.

Jau kopš seniem laikiem avokado ticis uzskatīts par lielisku afrodīziaku, kas uzlabo potenci vīriešiem un pastiprina vēlmi sievietēm.

Palīdz saglabāt skaistumu

Avokado noderīgums sievietēm nenorobežojas ar lietošanu ēdienreizēs. Šis auglis ir ideāli piemērots atjauninošu masku veidošanai. Tā noslēpums ir piesātinātība ar vitamīnu A, kas palīdz organismam veidot jaunas šūnas un uzturēt ādas jaunību. Ar pārliecību var teikt, ka avokado ir radīts speciāli, lai dāvātu sievietēm skaistumu.

Avokado eļļa mitrina un pasargā ādu no izžūšanas.

Paaugstina vietējās imunitātes līmeni, aizsargā ādu no ultravioletā starojuma un citiem kaitīgajiem faktoriem.

Stimulē asinsriti ādā un piesātina to ar skābekli.

Pasargā no pigmenta pleķu rašanos grūtniecības un klimaksa laikā.

Baro galvas ādu, novērš matu galiņu lūšanu.

Veicina notievēšanu

Neskatoties uz augsto kaloriju daudzumu un tauku saturu, avokado tiek uzskatīts par diētisku produktu. Avokado esošie tauki ir mononepiesātināti, tādi tauki veicina notievēšanu, jo samazina sliktā holesterīna līmeni un paātrina vielmaiņu.

Avokado sasstāvā ietilpst dabīga aminoskābe L-karnitīns, kas veicina tauku sadedzināšanu un paaugstina vielmaiņas intensitāti organismā.

Avokado noderīgums sievietes veselībai ir neapstrīdams. Sievietes to mīl tāpēc, ka tas uzlabo matu, nagu un ādas stāvokli, noder patstātīvgai ārstniecisko masku pagatavošanai.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru