Piecas lietas, kuras nevajadzētu nedz aizņemties, nedz arī kādam aizdot

Saskaņā ar tautas ticējumiem, dažas lietas ir kategoriski aizliegts aizdot vai aizņemties. Uzzinot, kuras tās ir, tu varēsi sevi pasargāt no problēmām un neveiksmēm.

Sāls

Kategoriski ir aizliegts aizdot sāli. Ja tavi kaimiņi tev pavaicā sāli, tad dot to tikai ar nosacījumu, ka tā ir dāvana. Bīstamība slēpjas sāls enerģētiskajās īpašībās, kas spēj ietekmēt likteni.
Sāls ir viens no svarīgākajam maģiskajiem komponentiem, tādēļ to pieņemt no citiem cilvēkiem nedrīkst. Daudzi cilvēki ir aizdevuši sāli, bet to saņemot atpakaļ, zaudējuši veiksmi, saslimuši, izšķīrušies ar mīļoto. Tas ir ļoti bīstami.

LASI VĒL: Esiet uzmanīgi! Bīstamas pazīmes tam, ka jūsu mājā ir slikta enerģija! Ievērojiet sekojošus enerģētiskās tīrības noteikumus. Sargiet sevi!

Trauki

Trauki uzņem tās mājas enerģiju, kurā atrodas. Ja kāds vēlas izdarīt ko sliktu otram cilvēkam, viņš var iedot lietošanā savu krūzīti, šķīvīti, karotīti, bļodiņu utt.. Nevienam nedodiet savus traukus un nevienam nelūdziet tos aizdot, lai negatīvu neietekmētu cita cilvēka vai paši savu dzīvi.
Ir uzskats, ka trauki, kurus esi aizņēmusies var veicināt slimības, jaunu baiļu iegūšanu, neveiksmes un izsaukt daudz citas negatīvas sekas. Ja dzīvojat ar kādu svešinieku kopā, tad varat izmantot traukus tikai kopā ar viņu, piemēram, viesu mājās vai kopmītnēs, bet arī šajā gadījumā jābūt ļoti uzmanīgiem. Vēl lielāku bīstamību rada sabojāti vai sasisti trauki, kurus nekādā gadījumā nedrīkst turēt mājās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru