Sastāvdaļas:
- piens – 1 glāze;
- margarīns – 200 grami;
- raugs – 20 grami;
- milti – tik, cik uzņems mīkla.
Gatavošana:
- Istabas temperatūras margarīnu samaisām ar pienu un raugu.
- Pēc tam pa daļām beram klāt miltus un iejaucam mīklu.
- Gatavo mīklu liekam ledusskapī uz pāris stundām.
- Izņemam mīklu un sadalām 2 daļās.
- Izveltnējam apļa formā kā lielu pankūku, sadalām pa trīsstūru nogriežņiem, pārkaisām ar cukuru.
- Sarullējam (sākot no nogriežņa ārējās malas virzienā uz centru) radziņus.
- Iemērcam arī radziņa augšpusi cukurā un izliekam ar cepamo papīru izklātā cepešpannā.
- Cepam radziņus 200 grādos līdz zeltainai garoziņai.
Labu apetīti!