Saldie radziņi no apburoši gardas mīklas. Gatavojas ļoti viegli, apēdas ļoti ātri!

Sastāvdaļas:

  • piens – 1 glāze;
  • margarīns – 200 grami;
  • raugs – 20 grami;
  • milti – tik, cik uzņems mīkla.

Gatavošana:

  1. Istabas temperatūras margarīnu samaisām ar pienu un raugu.
  2. Pēc tam pa daļām beram klāt miltus un iejaucam mīklu.
  3. Gatavo mīklu liekam ledusskapī uz pāris stundām.
  4. Izņemam mīklu un sadalām 2 daļās.
  5. Izveltnējam apļa formā kā lielu pankūku, sadalām pa trīsstūru nogriežņiem, pārkaisām ar cukuru.
  6. Sarullējam (sākot no nogriežņa ārējās malas virzienā uz centru) radziņus.
  7. Iemērcam arī radziņa augšpusi cukurā un izliekam ar cepamo papīru izklātā cepešpannā.
  8. Cepam radziņus 200 grādos līdz zeltainai garoziņai.

Labu apetīti!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru