Piecas lietas, kuras nevajadzētu nedz aizņemties, nedz arī kādam aizdot

Drēbes

Daudzi vīrieši un sievietes par absolūti normālu parādību uzskata uz laiku samainīties ar drēbēm, tomēr labāk to nedarīt. Ja nopērc jau lietotas drēbes tajā nav nekā slikta, tādēļ, ka tu par to samaksāji, tomēr arī šajā gadījumā būtu vērts veikt enerģētisko tīrīšanu.
Apģērbs – tas ir kaut kas ļoti privāts, tādēļ pat aizņemoties kaut ko no tuviniekiem, kuri noteikti tev nevēl neko ļaunu, labāk iedod viņiem kaut ko pretī. Tomēr vislabāk neaizņemies lietas – tās var tev atnest neveiksmi. Vislielāko bīstamību rada apavi. Tie sevī uzsūc vislielāko daudzumu negatīvās enerģijas.

Rotas, dārglietas

Kategoriski ir aizliegts aizdot dārglietas. Rotaslietas uzsūc tā cilvēka enerģiju, kuram pieder, tādēļ to cilvēku, kurš rotaslietas izmantos, tās ietekmēs ļoti negatīvi. Nenostrādās arī triks ar dāvināšanu – lielākoties metāli un akmeņi ir visai „kategoriski”.
Uzliekot cita cilvēka gredzenu vai auskarus, tu vari sevi uzsūkt viņa problēmas. Bioenerģētikas speciālisti atzīmē, ka dārglietas, kurām piemīt cilvēkus aizsargājoša ietekme, svešiniekus var „aplipināt” ar slimībām un neveiksmēm. Īpaši jāpiesargājas no sudraba un platīna rotaslietām. No akmeņiem-talismaniem visbīstamākie svešiniekam būs mēnessakmens, kalnu kristāls un dimants.

LASI VĒL: Esiet uzmanīgi! Bīstamas pazīmes tam, ka jūsu mājā ir slikta enerģija! Ievērojiet sekojošus enerģētiskās tīrības noteikumus. Sargiet sevi!

Slota

Ja cilvēks uz laiku aizdod vai aizņemas svešu slotu, tad saskaņa ar ticējumiem, viņu var skart vilšanās finanšu jomā. Var sākties melnā svītra, kas ved pie nejaušiem naudas zaudējumiem, problēmām darbā. Slota nekādā gadījumā nedrīkst pamest tavu māju. Tas pieļaujams tikai tādā gadījumā, ja tā tev vairs nav vajadzīga.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru