Pēc 20 gadiem: kā izveidojies slaveno septīņīšu liktenis

“Es domāju, ka bez draugiem un ģimenes mēs diez vai tiktu galā. – stāsta mamma Bobija.  – Katru reizi, kad mums bija nepieciešama palīdzību, kāds atsaucās un mums palīdzēja. Tas ir vienkārši neiedomājams atbalsts. Tas kā reizi ir tas balsts, kas ļauj mums visiem cieši stāvēt uz zemes”.

Natālija šodien mācās universitātē.

Brendonam patīk vrestlings. Vecāki viņu raksturo kā spēcīgu un spītīgu.

Kelsija piedzima ar vismazāko svaru (aptuveni 1 kg). Tagad viņa bieži spēlē futbolu.

Kenijs jaunākais tiek uzskatīts par jautrāko no visiem septiņīšiem. Viņš vienmēr atradīs, ko pateikt.

Ar tādu atbalstu liekas, ka ģimenei nevarētu būt nekādu problēmu. Tomēr Makkojiem nācās saskarties ar problēmām, kurās diez vai kāds cits, izņemot ārstus, varēja palīdzēt. Lieta tāda, ka divi no bērniņiem, Aleksis un Nātans, piedzima ar cerebrālo paralīzi. Viņiem abiem nācās vairākas reizes gulties uz operāciju galda – Nātanam pat veica mugurkaula operāciju, lai viņš varētu staigāt. Bet visā visumā, abi bērni jutās labi un neizjuta uzmanības trūkumu. 2013. gadā Aleksis pat piedalījās skaistumkonkursā bērniem ar ierobežotiem kustību traucējumiem.

Aleksis, kas bija slima ar cerebrālo paralīzi, ir karsējmeiteņu menedžere, un viņa sapņo kļūt par skolotāju.

LASI VĒL: Viņš cieši turēja sievas roku, kura tikko viņam bija dzemdējusi četrīšus. Pēc mirkļa viņam nācās no viņas atvadīties

Nātans, kurš arī cieš no cerebrālās paralīzes, sapņo par karjeru zinātnisko pētījumu sfērā.

Džoels piedzima pats pēdējais, bet viņa svars bija 1 kg 300 grami. Tagad viņš ir kravas automobiļa šoferis.

Pēc skolas beigšanas, izņemot divus bērnus, kas nolēma palikt dzimtajā pilsētā, visi pārējie izbrauca pa visu valsti. Viens no viņiem iestājās armijā, četri pārcēlās uz citu štatu, kur ieguva stipendijas studijām. Atskatoties atpakaļ, ne Bobija, ne viņas vīrs Kenijs neko nenožēlo. “Es nedomāju, ka mūsu situācijā var kaut ko nožēlot. Ir tikai prieks, lepnums un laime”.

Meitenes savas vecākās māsas kāzās.

Makkoju ģimene televīzijā.

Avots: vkurselife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru