2017. gada talismani dažādām Zodiaka zīmēm

Daži cilvēki netic akmeņu – talismanu spēkam, bet ir tādi, kuri patiešām ievēro Visuma iestatījumiem, izvēloties sev daudzus un dažādus talismanus.

Vai tie patiešām darbosies? Iespējams. Un tomēr, ja jūs patiešām gribat iegādāties to talismanu, kas simbolizēs jum veiksmi, tad ir vērts ieklausīties jūsu zodiaka zīmē. Nav noslēpums, ka katrai zīmei ir savs individuālais totēms, simbols, krāsa un, protams, arī akmens. Un tā, kādi talismani būs noderīgi 2017. gadā?

Auns

Auni ir pietiekoši spilgti un enerģiski zodiakālā apļa pārstāvji, tāpēc viņiem ir nepieciešams tāds talismans, kas simbolizēs tieši šo emociju. Turklāt šajā gadā Auniem būs nepieciešams talismans – aizsargs, jo apkārtnē parādīsies skaudēji. Lieliski noderēs dimants (pasargājiet šo amuletu smagākajām dienām, jo tieši tas palīdzēs tikt galā ar ienaidniekiem un grūtībām).

Tāpat noderēs arī safīrs (pastiprina intuīciju, palīdz izvairīties no nepārdomātiem lēmumiem). Rubīns noskaņos Aunus uz pareizajām domām un palīdzēs rūpīgi pieiet jebkuras problēmas atrisinājumam.

Vērsis

Jums būs nepieciešams tāds akmens, kas palīdzēs uzturēt veselību. Jaunajā gadā jums būs rūpīgi jāpieiet saviem tēriņiem, jo finansiālo sfēru nāksies kārtīgi aizsargāt. Lazurīts palīdzēs izvairīties no baumām un stiprināt intuīciju.

Smaragds un zaļais tirkīzs arī būs noderīgi. Pirmais akmens sniegs gudrību, bet otrs – harmoniju apkārtējā vidē.

Šķir nākošo lapu un uzzini atlikušo zīmju talismanus 2017. gadam 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru