Pazīmes par rotaslietām: kas piesaista mīlestību, labklājību un pārticību

Pazīmes par veselību

Sudraba apsūbēšana brīdina par drīzu slimību. Lai izvairītos no negatīvajām sekām, nepieciešams rotas notīrīt, sakot vārdus:

“Sudrabu līdz spīdumam noberžu, kaites un slimības no dzīves padzenu. Vārds mans ir stiprs, roka stingra. Rotas iemirdzējās, ar svēto ūdeni nomazgājās, man dzīvē iederējās. Sudrabs mīļais atkal pilns spēka. ”

Saplīsis auskars, pēc ticējumiem, brīdina par drīzu traumu. Pirms nesiet savu rotaslietu meistaram, nepieciešams to iegremdēt svētajā ūdenī un noskaitīt:

“Man nepazust – par nelaimi esmu brīdināta.  Eņģeli – Sargātāju lūdzu, ar lūgšanu viņa skatu uz sevi raidu. Lūdzu palīdzēt nelaimē un pasargāt no likstām.”

Laba zīme ir dzintara rotaslietas atrašana. Tāds atradums sola ilgu mūžu, veselību un veiksmi. Lai pārvērstu dzintaru par sargājošu amuletu, jānoskaita buramvārdi:

“Atradums veselībai, aizsargās no visām sāpēm. Akmeni atrasto no svešām acīm slēpšu, lai savai dzīvei veiksmi piejaucētu.”

Maģisku iedarbību pazīmes

Zīme, kas norāda uz lāstu – bieža auskara izkrišana no vienas un tās pašas auss. Tādu brīdinājumu labāk neatstāt bez ievērības, bet pieņemt mērus, lai sevi aizsargātu. Ar pārbaudītu “vecmāmiņu” paņēmienu var draudus neitralizēt. Vajag abus auskarus uz nakti ielikt svētajā ūdenī. Arī ausis vajag apslacīt ar svēto ūdeni un noskaitīt:

“Rotaslietas par ļaunumu brīdināja, savu darbu padarīja. Lāstu no sevis aizdzenu, ļaunu nevienam nevēlu.”

Par lāstu brīdina arī nēsājamā krustiņa pazaudēšana, diega vai ķēdītes pārtrūkšana, kurā tas atradies. Tādā gadījumā izstrādājumu, kurā atradās krustiņš,  vajag apkaisīt ar sāli. No rīta šo sāli vajag iznest no mājām un izmest pēc iespējas tālāk no sliekšņa. Noderēs arī rituāls lāsta noņemšanai, izmantojot sāli.

Sudraba krustiņš, kas mainījis savu firmu ( saliecies, ielocījies) norāda, ka kāds jūs ir noskaudis. To vajag iemērkt svētajā ūdenī un pēc tam uz diennakti nolikt blakus svētbildei. Rotaslietas saimniecei vajag noskaitīt lūgšanu, pasargājošo no negatīvās ietekmes.

Ja jums pēkšņi paliek tumšas zelta rotas, tas nozīmē, ka kāds grib iejaukties jūsu dzīvē ar maģijas vai burvestību palīdzību. Atvairīt no sevis nelaimi var ar pārbaudītu rituālu. Vajag iedot rotas apostīt sunim, un pēc tam pielikt tās uz īsu mirkli pie dzīvnieka sāniem. Ietīt rotaslietas audumā, kopā ar dažām spalvām un noskaitīt:

“Suns rej – vējš aiznes, sunim spalva nokrita, ceļa putekļos pazuda. Tā arī līdz manīm ļaunā burvestība neatnāks, pa ceļam ne uz to pusi nogriezīsies. Pļavās un mežos apmaldīsies, līdz upurim nenokļūs, ar vēju pār septiņām jūrām aizpūtīs.  ”

Par pastāvīgu burvja apmeklējumu liecina izstaipījušās rotas, pārplīsuši dārgakmeņi. Uzmanīgi izvērtējiet savu paziņu loku un veiciet mājās rituālu, kas neļaus neaicinātiem viesiem pārkāpt jūsu mājas slieksni. Drošai aizsardzībai ieduriet ārdurvju aplodā kniepadatu vai adatu. Noskaitiet buramvārdus:

“mājās ieperinājies zaglis, kurš zog manu laimi. Ar adatu to pie koka pienaglošu, mājās nelaidīšu. Manas rotas uz nelabvēli norādīja, mani pasargāja. Turpmāk nebūt burvestībām un zaglis pats sevi nelaimē iegrūdīs.”

Naudas zīmes

Nejaušu pārplīsusi un izbirusi pērļu vai dimantu kaklarota brīdina par naudas grūtībām. Šī zīme – sauciens darboties. Saimniecei nepieciešams nodrošināt savas finanses, noskaitot stiprus buramvārdus:

“Pērles pa grīdu aizripoja, no manis noslēpās. Katru atradīšu, kaklarotu salasīšu. Pēdējo pērlīti veru slikto zīmi no sevis aizdzenu. Stipri diegu sasienu – es naudu novērtēju.”

Negaidīti izstiepusies kaklarota vai rokassprādze sola drīzu piedāvājumu jaunam , daudz izdevīgākam amatam. Rotaslietu vēlams nolikt tur, kur jūs glabājiet savus naudas iekrājumus, lai rotaslietas enerģija pārietu naudai un vairotu tās daudzumu.

Avots: all-4-woman.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru