Pats sliktākais, kas var ar jums atgadīties jaunajā 2018. gadā

Nesatraucieties, jo viss nemaz nav tik slikts, kā sākumā šķita, jo galu galā tāpat būs sagaidāmas priecīgas beigas.

Auns

Sociofobijas uzliesmojumu dēļ (īpaši klubos vai bāros), jūs sāksiet smēķēt, lai jūs izskatītos daudz atslābinātāki. Taču, ņemot vērā cigarešu cenas un nepatīkamo pēcgaršu mutē, šo ieradumu paturēsiet vien mēnesi. Jūs izmainīsiet savu dzīvi un uzlabosiet savu veselību, līdzko iepazīsieties ar simpātisku vīrieti sporta zālē.

Vērsis

Ziemas mēnešos jūs jutīsieties noskumuši un drūmi. Šī iemesla dēļ jūs pavisam drīz pavilksieties uz ēdienu, bet jau pēc laiciņa nespēsiet atpazīt sevi spogulī. Tieši tajā brīdī jūs sāksiet ievērot ļoti striktu diētu, turklāt jūsu liekie kilogrami izkusīs kā sniegs pavasarī.

Dvīņi

Vasarā jūs satiksiet vīrieti, kurš būs vienlaikus patīkams, pievilcīgs un seksuāls. Viņš jūs iekaros, bet pēc tam pazudīs, atstājot jūs ar salauztu sirdi. Taču vēlāk, kad jūs augusta vidū sēdēsiet uz parka soliņa, satiksiet savu mūža mīlestību un aizmirsīsiet, ka jūs pameta iepriekšējais puisis.

Vēzis

Kādu dienu pēc nakts izklaidēm pilsētā, no rīta pamodīsieties un sapratīsiet, ka esat pazaudējuši savu bankas karti. Pēc kāda brīža saņemsiet ziņu no savas bankas, ka kāds izmanto jūsu karti. Par laimi, banka atgriezīs jums notērēto naudu, kuru jūs jau neilgi pēc tam notrieksiet paši, dodoties kārtējā nakts dzīvē uz vecpilsētu.

Lauva

Tas, no kā jūs vairākus gadus pēc kārtas satraucāties, beidzot notiks – uzņēmums, kur nostrādājāt jau vairākus gadus, jūs atlaidīs. Tās ir sliktas ziņas. Taču to pāris dienu laikā, kamēr būsiet bez darba, jūs iepazīsieties ar apburošu vīrieti. Atstājot savus kontaktus, taču aizmirstot par tikšanos, jūsu dzīvē uzradīsies negaidīts laba darba piedāvājums.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru