Pats sliktākais, kas var ar jums atgadīties jaunajā 2018. gadā

Jaunava

Attāls radinieks sāks stāstīt par jums tenkas. Jūs stipri satrauksieties par to, jo domāsiet, ka visi citi radinieki tam tic. Taču jau pavisam drīz jūsu nolinčotāju aizturēs policija par nelegālu spirta un cigarešu tirdzniecību, šādi noveļot no jūsu pleciem visas tenkas.

Svari

Visparastākās medicīniskās apskates laikā ārsts pamanīs jūsu mugurkaulā kaut kādu izaugumu. Ārsts rekomendēs nodot analīzes, lai pārbaudītu, vai tas nav vēzis. Kamēr gaidīsiet atbildes, jūs nemitīgi satrauksieties un būsiet kā uz adatām, pārdomājot savu dzīvi un saprotot, ka neesat sakārtojuši pat savu personīgo dzīvi. Par laimi, rezultāti būs negatīvi un jūsu ārstējošā daktera dēls uzaicinās jūs uz tikšanos.

Skorpions

Nākot no veikala pie sava auto, pamanīsiet, ka jums seko kaut kāds nelāgs vīrietis, kurš izsaka kaut kādus ne visai labus komentārus. Jūs steigšus skriesiet pie mašīnas, sēdīsieties pie stūres un ātri brauksiet prom. Nākamajā dienā ziņās jūs izlasīsiet, ka šis vīrietis, kurš nāca jums virsū, ticis aizturēts par virkni seksuālo uzbrukumu.

Strēlnieks

Jums nozags auto, kas neatstās jums citu iespēju, kā vien pārvietoties ar sabiedrisko transportu. Pēc nedēļas cilvēks, kas nozaga jūsu auto, iekļūs ceļu satiksmes negadījumā, šādi atklājot sevi. Izmeklēšanas laikā atklāsies, ka auto ir zagts un pieder jums. Zaglis tiks apcietināts, bet apdrošināšanas kompānijas izsniegs jums tādas kompensācijas, ka varēsiet atļauties nopirkt ne tikai jaunu auto, bet arī sen kāroto ceļojumu.

Mežāzis

Vasarā, atpūšoties ar teltīm un draugiem pie dabas, jūs sadzels lapsene. Sāpes būs ļoti lielas, bet, par laimi, jums blakus būs mīļš puisis, kurš saprot daudz ko no dabas veltēm un atradīs jums lapiņu, kas samazinās sāpes. Šis atgadījums novedīs jūs līdz kopīgai naktij teltī, kas būs pilna ar ekstāzi. Jūs sapratīsiet, ka sekss un ēdiens vislabāk garšo pie dabas.

Ūdensvīrs

Jūsu ģimene un jūs paši iegrimsiet tuva cilvēka zaudēšanas sērās. Šis cilvēks jums bija mīļš un uzticams, viņu mīlēja visi. Jūs ļoti bēdāsiet par šo zaudējumu. Vienīgais, kas jūs iepriecinās, būs mantojumā atstātā prāvā summiņas, kas palīdzēs jums dzēst esošos parādus.

Zivis

Jums sāks nākt mistiskas ziņas no sveša numura. Tajās būs rakstīts par to, kur strādājat, kur dzīvojat, ka esat ļoti skaistas, ka šis cilvēks vēlētos būt jūsu gūsteknis, lai varētu nemitīgi atrasties pie jums. Kad būsiet jau gatavas vērsties policijā, izrādīsies, ka šis vīrietis patiesībā ir ļoti mīļš, taču pārlieku kautrīgs, tādēļ nespēja sarunāt ar jums tikšanos.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru