Poļu torte “Karpata” – oriģināla un bezgala garda!

Ārkārtīgi garda torte no gaisīgas mīklas un krēma, kuru var izmantot kā svētku galda galveno ēdienu. Tā pagatavošanai nav nepieciešamas daudz sastāvdaļas, taču gala rezultātā tiek iegūts deserts, kas iepatiksies ikvienam ģimenes loceklim vai viesim.

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 100 ml ūdens
  • 100 ml piena
  • 140 g miltu
  • 4 olas
  • 80 g sviesta
  • ½ tējkarote sāls
  • 15 g mandeļu pārslu

Krēmam:

  • 600 ml piena
  • 150 g cukura
  • 60 g cietes
  • 2 olas
  • 2 g vanilīna
  • 200 g sviesta

Tortes pagatavošanas gaitu meklē nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru