Jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:
- 500 g maltās gaļas
- 150 g rīsu
- 200 g sīpolu
- 200 g burkānu
- 200 g dārza kāpostu
- 100 g skābā krējuma
- 3 ēdamkarotes tomātu pastas
- 0,5 tējkarote kurkuma
- Melnie pipari pēc garšas
- Augu eļļa
- Sāls pēc garšas
Pagatavošana:
No sākuma mums nepieciešams uzvārīt rīsus, taču, pirms to darāt, kārtīgi nomazgājiet tos. Tad katliņā lejiet trīs glāzes ūdens, ieberiet tajā rīsus (ūdens un rīsu attiecība – uz trīs glāzēm ūdens ir viena glāze rīsu). Šajā brīdī mums nepieciešams rīsu ūdenim klāt pielikt kurkumu un sāli – pus karoti no katras garšvielas, visu pārmaisiet.
Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu