Pateicoties retai ģenētiskai slimībai, meitenei ir neparastas acis

Četrus gadus vecai meitenei Melānijai Martinezai ir neparasti lielas acis. Šī īpašība mazulim ir kopš dzimšanas. Ļoti bieži meitenes vecāki dzird, ka meitas acis ir jebkura fotogrāfa sapnis un to, ka Melānijai ir liela nākotne modeļu biznesā.

LASI VĒL: Ārkārtīgi netīra meitene palūdza viņai nopirkt ziepes. Tas, kas atklājās vēlāk – pat ienaidniekam nenovēlēsi!

Laimīgie vecāki pēc meitas piedzimšanas nepamanīja neko neparastu. To, ka bērniņam ir ģenētiska slimība ar nosaukumu Asenfelda-Rīgera sindroms, vecāki uzzināja pēc tam, kad atveda meitu pie bērnu oftalmologa.

Šīs patoloģijas dēļ bērna acis šķiet svešas. Bet diemžēl Melānijas acis spēcīgi reaģē uz saules gaismu. Tāpēc meitene ir spiesta nepārtraukti nēsāt saulesbrilles, lai kaut kā sevi pasargātu. Martinezu ģimenē, bez Melānijas, ir vēl divi bērni. Bet nevienam no viņiem nav tādas slimības kā Meānijail.

LASI VĒL: Neviens nevēlējās adoptēt meitenīti ar “sudraba actiņām”. Bet pēc tam kāda sieviete ieraudzīja viņas fotogrāfiju!

Meitenes, ar neparastajām acīm, māte ļoti uztraucas, ka viņas meita nav tāda kā citi. Ir ļoti labi zināms, kā bērni uztver vienaudžus, kuri kaut nedaudz atšķiras no parastajiem bērniem.

avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru