Paskatieties, cik ātri iespējams samazināt asinsspiedienu, neizmantojot zāles. Jums tas ir jāzina!

Pirmkārt – tāpēc, ka tās nebija pa rokai. Otrkārt – jūs negribat sevi indēt ar ķīmiju. Ja jums strauji paaugstinājās asinsspiediens, jums palīdzēs pareiza elpošana.

Vien 2 – 3 minūtes katrā izelpā elpa ir jāaiztur uz 7 – 9 sekundēm. Tā var pavisam vienkārši samazināt asinsspiedienu par 30 vienībām.

Galvassāpju un migrēnas gadījumā arī pacentieties noteikt, kura nāss darbojas labāk, un, ja sāpes sajūtamas tajā pašā galvas pusē, kur atvērtā nāss, tad aizspiediet to nāsi un elpojiet tā, kamēr sāpes nepāries.

Ja moka bezmiegs, novērojama paaugstināta nervu uzbudināmība, nepamatotas bailes, hiperintensīva smadzeņu darbība, kas tik bieži sastopama psihisku slimību gadījumā, ir jāveic elpošana ar kreiso nāsi, jo tā nomierina prātu un atvēsina to. Elpošana pa labo nāsi noved pie pretējiem rezultātiem.

Šāpes kuņģī – tās bieži vien ir gastrīta rezultāts. Pārlejiet ūdeni no puslitra glāzes citā glāzē. Dariet to 10 – 15 reizes, un pēc tam šo ūdeni izdzeriet. Ja tā darīsiet katru dienu vairākas reizes, tad aizmirsīsiet par sāpēm.

Sagriezāties – to arī var nosaukt par ārstēšanu, jo nevajag izmantot nekādas smēres un saites. Vajag vienkārši pacelt uz augšu sagriezto roku un pakratīt to pēc iespējas ilgāk, ne mazāk kā 7 minūtes. Pārsteidzoši, bet fakts: rēta sadzīst ļoti ātri un nepavisam nesāp.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru