Izvēlieties suši, un uzziniet savu pieķeršanās līmeni ( no 0 līdz 100)

Ja jums garšo suši, un jūs vēlaties uzzināt kaut ko vairāk par sevi, tad šis interesantais mīlas tests jums noteikti patiks. Šeit jums ir jāizvēlas viens no četriem suši variantiem.

Tālāk, balstoties uz jūsu izvēli, jūs varat uzzināt par sevi interesantas lietas. Kad cilvēks izdara savu izvēli ātri un nedomājot, tad ieslēdzas zemapziņa, kas arī pasaka priekšā to variantu, kādu rezultātā cilvēks arī izvēlas. Balstoties uz informāciju no zemapziņas, ir iespējams kaut ko pateikt par cilvēku, un bieži vien arī par viņa raksturu. Bet, iepazīstot daļiņu no iekšējās pasaules, var sniegt pāris rekomendācijas. Un tomēr nevajadzētu šo testu uztvert pārāk nopietni – vienkārši izbaudiet. Un tā, izvēlieties suši neaizdomājoties, un uzziniet, ko jums saka jūsu zemapziņa.

Jūs izvēlējāties suši Nr. 1 Jūsu pieķeršanās līmenis ir 30 

Jūs esat jūtīgs cilvēks. Jums mīlestība ir svarīga, bet nav obligāta. Jūs reti jūtaties vientuļš. Lielāko daļu laika jums patīk veltīt sev, jo tādā veidā jums nav nekādu pienākumu, un tā ir daudz vienkāršāk. Jums ir ērtāk iemīlēties uz īsu laika sprīdi. Entuziasms atnāk un aiziet samērā ātri. Jūsu otrā pusīte uzskata jūs par nedaudz vēsu cilvēku. Jums patīk labāk, kad kāds “stutējas” klāt jums, un nevis jūs kādam.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru