Paskatieties, cik ātri iespējams samazināt asinsspiedienu, neizmantojot zāles. Jums tas ir jāzina!

Kataraktas diagnosticēšana

Vajag izgriezt melna papīra gabaliņus 3×3 cm lielumā, un pašā vidū ar adatu uztaisīt caurumu. Sanāk tādas paštaisītas diafragmālas brilles. Tās jāpieliek tuvu acij un jāskatās uz balta papīra lapu. Ja lapa paliek balta pa visu virsma, tas nozīmē, ka acs kristāls ir caurspīdīgs. Ja uz lapas parādās nekustīgi tumši pleķi, līdzīgi smilšu graudiņiem – tas ir signāls! Vai nu sākas acs kristāla aptumsošanās, vai nu arī notiek izmaiņas tīklenē. Jebkurā gadījumā ir jāsteidzas pie ārsta! Bet, ja ir redzamas svītriņas, stabiņi – nav šaubu, ir ieplaisājis acs kristāls.

Ja jums  bieži “pieklibo” sirds, no rīta pagatavojiet sev zāles uz visu dienu. Gabaliņu maizes pirksta lielumā sagrieziet 4 daļās un katram uzpiliniet 2 – 4 pilienus balderiāna tinktūru. Ik pēc 4 stundām apēdiet pa gabaliņam. Sakošļājiet un paturiet to mutē pāris minūtes. Dariet tā, līdz pazudīs visas problēmas ar sirdi.

Lai uzlabotu atmiņu, katru dienu ēdiet salātus no rīvētiem burkāniem, rozīnēm un sasmalcinātiem valriekstiem, kam pievienots skābais krējums. Pastāvīga tādu salātu lietošana veicinās  smadzeņu šūnu atjaunošanu un uzlabos to asinsriti.

Enurēze bez ārstēšanas. Uz nakti samitriniet vati istabas temperatūras ūdenī, viegli nospiediet un 5 -7 reizes sasmērējiet mugurkaulu no kakla līdz pat astes kaulam. Enurēze pāriet ātri un uz visiem laikiem.
No angīnas atbrīvoties ir ļoti vienkārši. Reiz es arī mocījos, bet šo man ieteica pazīstams deguna-kakla-auss ārsts. Kad jūs tīrāt zobus ar zobupastu, skalojot mutes dobumu pirmajā reizē visu izspļaujiet, bet otrreiz paņemiet mutē ūdeni un izskalojiet kaklu. Es jau 20 gadus vairs nezinu, kas ir kakla sāpes. Vasarā ūdeni dzeru tikai no ledusskapja, bet ziemā no akas.

Augsta temperatūra: lai cik dīvaini un smieklīgi tas nebūtu, bet man pret temperatūru palīdz melna plankuma (melns zīmulis) zīmēšana uz kreisās rokas īkšķa. Gribat – smejaties, gribat – ticiet, vai nē, bet tas ir pārbaudīts uz savas ādas.

Ja ir kuņģa čūla, vemšana, sāpes zarnās, kārtīgi samaisiet mājas vistu olu ar miltiem (1 ēdamkarote), un lietojiet tukšā dūšā. Lietošanas kurss ir 10 dienas. Recepte ir pārbaudīta vairākkārt uz vairākiem cilvēkiem.

Mana meita mocījās no dedzināšanas, pastāvīgi dzēra dzeramo sodu. Mums ieteica vienkāršu recepti: dedzināšanas laikā apēst 5 – 6  rozīnes. Un viss. Sākumā meita nēsāja sev līdzi paciņu ar rozīnēm, bet pēc tam to vairs nevajadzēja – problēma bija pazudusi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru