Parastas lamatas, ar kuru palīdzību fermerim diennakts laikā izdevās iznīcināt vairākus tūkstošus odu

Vasarā brīnišķīgs ir viss, izņemot vienu maziņu, taču ļoti kaitinošu lietu – odiem. Kamēr godīgajiem pilsoņiem ir atvaļinājumu laiks, odiem – zviedru galds.

Tā ka neviena izraušanās brīvā dabā nav iespējama bez pāris flakoniem pretodu līdzekļa. Taču, ja odu problēma pieņem draudīgi lielus apmērus, tad te jau ir jācīnās ar iznīcinošiem paņēmieniem. Piemēram, pamēģināt lūk šo neparasto metodi, ar kuras palīdzību var iznīcināt simtiem , pat tūkstošiem odu savā mazdārziņā bez sevišķas piepūles.

Kamēr draudzīgais kaķis Leopolds no multfilmas aicina visus dzīvot draudzīgi, pazīstamais video blogeris un populārā kanāla GreenPowerScience autors aģitē bezkompromisa cīņai līdz visu odu pilnīgai iznīcināšanai savā mazdārziņā. Puisim ir sava ferma, tāpēc ar lielo odu uzbrukumu viņam ir jācīnās katru vasaru. Moskītu tūkstoši ne tikai traucē ar saviem kodumiem, bet pārnēsā bīstamas slimības. Tāpēc meistars izdomāja viltīgu paņēmienu kā atvairīt odu uzbrukumu, nepiesārņojot mazdārziņu ar ķīmiju. Šim nolūkam vajadzēja iegādāties sekojošu inventāru:

  1. Rūpnieciskais ventilators( komentāros, kas lasāmi pie instrukcijas, cilvēki ir atzīmējuši, ka ar modeli “mājai” arī sanākot);
  2. Moskītu tīkls;
  3. Pāris magnētu stiprināšanai;
  4. Spirts vai šņabis un ūdens;
  5. Flakons ar izsmidzinātāju;
  6. Pudele stipri gāzēta ūdens;
  7. Pēc izvēles – kartona gabals operācijās mēroga demonstrēšanai.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru