Lūk kā izmantot bumbieru ūdeni, lai attīrītu asinsvadus, kuņģi, zarnas, atjaunot ādu un ne tikai!

Aizkavē holesterīna nogulšņu veidošanos uz asinsvadu sieniņām, novērš bada sajūtu un pazemina apetīti, kā arī mazina sāpes locītavās un muskuļos…

Priekšrocības, izmantojot bumbieru ūdeni, ir ļoti daudz, ņemot vērā faktu, ka bumbieris ir ēdiens, kas mazina bada sajūtu, apetīti, attīra kuņģi un zarnu traktu, veicina asinsvadu elastību.

Bumbieris ir slavens  ne tikai ar savu brīnišķīgo garšu, bet arī barības vielām, kas palīdz organismam izvairīties no dažādām slimībām. Bumbieru lietošana uzturā efektīvi regulē vielmaiņu un izvada kaitīgās vielas no organisma.

Tas ir viens no retajiem augļiem, kurš sastāv vairāk kā 80% no ūdens un tāpēc ir spējīgs mitrināt visas organisma šūnas.

Bumbieru ūdens priekšrocības mūsu organismam:

Šīs ir tikai dažas no priekšrocībām, ko bumbieru ūdens var dot mūsu organismam.

Aizkavē holesterīna nogulšņu rašanos uz asinsvadu sieniņām

Bagātīgās augļa šķiedrvielas cīnās ar nogulšņu veidošanos, kuras pielīp artērijas sieniņām, kas tad arī veicina paaugstinātu asinsspiedienu.

Novērš bada sajūtu un samazina apetīti

No rīta vai dienas otrajā pusē lietots vidēja lieluma bumbieris kopā ar glāzi ūdens dod ilgu sāta sajūtu. Bumbiera komponenti pielīp zarnu trakta sieniņā  un tāpēc barības vielu pārstrāde notiek lēnāk.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru