Par katru zodiaka zīmi vienā vārdā

Vēzis – “drošs”

Vēzim piemīt milzīga intuīcija par bīstamām situācijām, par ko viņu bieži sauc par gļēvulīgu un apšaubāmu. Patiesībā intuīcija palīdz viņam atrisināt daudzus jautājumus, un, starp citu, Vēzis bieži sajūt apmānu, un cenšas neslēgt darījumus, kuros viņš var zaudēt. Slavenajā “Djatlovas kalnu pārejas” tūristu grupā vienīgais izdzīvoja Jurijs Judins, Vēzis pēc zodiaka, dienu pirms traģēdijas viņš sajutās slikti, un viņš aizbrauca mājās. Viņa intuīcija pareizi sajuta briestošo nelaimi. Vēžiem patīk drošība, nodrošiniet drošu un ērtu eksistenci Vēzim, un viņš atvērsies. Tāpat visvairāk Vēzis baidās no tā, ka kādam no viņa tuviniekiem varētu draudēt briesmas. Tā kā patiesi iepriecināt Vēzi var garantējos, ka ne viņam, ne viņa bērniem, vecākiem un tuviniekiem nekas nenotiks. Vārds “drošs” viņam piestāv vairāk nekā visām pārējām zodiaka zīmēm.

Zivis – “pasakains”

Zivīm ir bagātīga iztēle, viņi dzīvo neparastā pasaulē, kur brīnumi ir reāli, un sapņi itin viegli piepildās. Zivis ir radošuma un iedvesmas zīme, Neptūns – Zivju valdītājs, ir augstākās beznosacījuma mīlestības planēta, tas ir bezdibeņa simbols, no kā rodas viss skaistais un pasakainais. Pasakaina pasaule pastāv ne tikai smalkajā pasaulē, to var radīt arī mūsējā, materiālajā pasaulē. Kādu pasauli jūs sev galvā radīsiet, tāda tā būs arī realitātē, tikai nedrīkst aizmirst pārlikt kājas un darboties, lai īstenotu visu, kas iedomāts, realitātē. Jo sen atpakaļ mēs arī nevarējām noticēt, ka lidmašīnas spēj lidot, bet dzelzs – peldēt pa ūdeni. Tā kā izveidot savu dzīvi pasakainu – tas ir pavisam reāli, ja ir spēcīga vēlēšanās un ticība.

LASI VĒL: Atceraties sievieti, kas 2009. gadā dzemdēja astoņīšus? Lūk, kā viņas bērni izskatās šodien!

Ūdensvīrs – “oriģināls”

Ūdensvīriem patīk izcelties, un nebūt tādiem, kādi ir citi, viņi darbojas neparasti, un jebkurā lietā parāda savu radošjumu. Turklāt viņiem tas sanāk pavisam viegli un dabīgi, jo Ūdensvīrs saprot, ka viss ģeniālais ir vienkāršs. Ja jūs nevarat tikt galā ar sarežģītu problēmu, tad vērsieties pie Ūdensvīra, viņš ieteiks vienkāršu un oriģinālu izeju, kāda jums pat galvā nebūs ienākusi. Ūdensvīrs ir tas cilvēks, kas redz atvērtu loga spraudziņu, kamēr jūs kā muša sitaties ar galvu pret stiklu. Kāpēc ir jāmeklē sarežģīts problēmas atrisinājums? Patiesībā viss ir daudz vienkāršāk, nekā liekas, bet mums patīk pašiem visu sarežģīt. Tāpēc vārds “oriģināls” likumīgi pieder Ūdensvīriem.

Dvīņi – “interesants”

Vai, cik interesanti! – tā parasti sajūsmināti reaģē Dvīņi uz jaunu informāciju. Dvīņi ir ziņkārīgi, un viņi vienmēr ir gatavi uzzināt ko jaunu, viņi ir atvērti zināšanām un visvairāk baidās no garlaicības un rutīnas. Saziņā ar cilvēkiem Dvīņi cenšas būt katram maksimāli interesanti, tāpēc ar viņiem mēdz būt viegli un patīkami sarunāties. Esiet tikpat interesanti arī viņiem, apspriediet pēdējos jaunumus un izziņas materiālus. Nepieļaujiet garlaicību un neesiet pārāk prasīgs saziņā ar Dvīņiem, savādāk viņi no jums aizbēgs!

Avots: esotericblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru