Pagatavojiet saviem mīluļiem sauso barību paši – ekonomiski, gardi un nekaitēs mīluļa veselībai!

1 (1)

Kaķiem ļoti garšo veikalā nopērkamā sausā barība, reizēm viņi no tās paliek pat pilnīgi traki. Arī saimniekiem sausā barība ir ļoti parocīga – iebērāt to kaķim bļodiņā, un pusdienas viņam ir gatavas. Nav nepieciešams lauzīt galvu par to, ko lai kaķim dod ēst šodien.

LASI VĒL: Ņujorkā atradās kaķis, kuru saimniece pazaudēja pirms 11 gadiem. Ilgi gaidīta tikšanās!

Problēma ir tajā, ka premium klases barībai, kuras sastāvā ir dzīvniekam nepieciešamie vitamīni, parasti nav visiem pa kabatai. Pilnīgi pretēja situācija ir ar pārāk lētu barību – diemžēl tajā ir tādas sastāvdaļas, kuras labāk nemaz nevajadzētu lietot uzturā. Bail pat iedomāties, no kā ir pagatavota šāda barība…

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dace</cite>

    Cienijamie Abiem.lv redaktori, pirms publicejiet ieteikumus, ludzu, parbaudiet faktus.
    Kaki ir galedaji. Vini need petersilus un burkanus. Kaku aknas nespej parstradat ne krekerus, ne ari darzenus. Ilglaiciga zalumu, auglu, vai darzenu lietoshana, noved pie nieru, vairogdziedzera, sirds, un aknu slimibam.

    Turklat, ja baro ar majas gatavotu partiku, tad nepiecieshams parliecinaties, ka E vitamins, Omegas un Tauriins tiek pielikts, lai neraditu smagu sirds saslimsanu..

    • <cite class="fn">DAIGA</cite>

      Cienijama Dace ,bet ka tad ar zali ,pukem un utt ko kaki patstavigi apgrauz un ko tad liek sausaja bariba…….. reali ko tad kaki agrak un daba ed ……cik zinu pedejas zinas no petijumiem,ka atgriezamies pie parastas partikas un……..ka pati lieto E vit.,omegu un tauriinu savai sirsninai

  • <cite class="fn">RUXIS</cite>

    Piekriitu Dacei 100%
    Pats shmoreeju savam sunim.Vinjsh need nevienu pashu sauso nopeerkamo bariibu,ne arii vis to daargaako…ne sitams.Tiira galja,mazliet riisi,auzu paarslas,kartupelji…bet taas ir manas variaacijas,kungam garsho tiira galja!

Pievienot komentāru